Go to content

Rondreizen Sicilië

Maak tijdens een rondreis kennis met de veelzijdigheid van Sicilië, van de verscheidenheid aan vogelsoorten in natuurpark Lo Zingaro tot de schitterende barokke steden in de ‘Val di Noto’.  Het hoogtepunt van een dorp wordt in veel gevallen gevormd door een oud kasteel, kerk of kathedraal. Wij verzorgen je rondreis naar Sicilië geheel op maat.

Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een rondreis.

Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de highlights die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

Alcantara kloof
Door de uitbarsting van de vulkaan de Etna ontstond de spectaculaire Alcantara kloof. Het gebied leent zich uitermate goed voor sportieve activiteiten zoals hiken, zwemmen, bodyrafting en canyoning.
Barokke steden
Museumstad Ragusa Ibla met haar gewelfde gevels, goudkleurige kalkstenen huizen en prachtige pleinen geven het gevoel op een filmset te staan. Ook het barokke Modica en Noto zijn schitterend.
Etna
De Etna is nog altijd één van de actiefste vulkaan van Europa maar kent tegenwoordig enkel nog kleinere uitbarstingen. Neem de kabelbaan omhoog. Alsof je op de maan bent!

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor rondreizen Sicilië.

Rondreizen op Sicilië

Rondtoeren op het veelzijdige eiland Sicilië

Rondreizen op Sicilië betekent genieten van de warmte van de zon en van de lokale bevolking. Tot rust komen in karakteristieke accommodaties en op verlaten strandjes. En proeven aan de oud Griekse cultuur en van typisch Siciliaanse specialiteiten. Raak geïnspireerd door onze rondreizen op Sicilië!

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag en op dinsdag-/donderdagavond.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall