Go to content

Rondreizen Zuid-Spanje

Moorse sprookjeskastelen, de heerlijkste tapas, flamencovoorstellingen vol Zuid-Spaanse passie en adembenemende natuurgebieden: dat is wat Zuid-Spanje u te bieden heeft. Tijdens een rondreis door Zuid-Spanje laat je het massatoerisme en de overvolle stranden achter je en trek je met een comfortabele huurauto het binnenland in. In een rustig tempo ontdek je al het moois van deze veelzijdige regio.

Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een rondreis.

Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de highlights die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

Costa de la Luz
Met de stranden van Bolonia en Zahara de los Atunes heeft de 'kust van het licht' enkele van de mooiste stranden van Spanje, die nog niet ontdekt is door de grote massa.
Flamenco
Flamenco is de ziel van Andalusië, een vurige artistieke uitdrukking van levensvreugde en verdriet vol geklap, gestamp en gezang. De allerbeste flamenco vind je in Sevilla.
Mezquita Córdoba
Vroeger was Córdoba één van de belangrijkste steden van de wereld. De indrukwekkende 'toverwereld' van de moskee-kathedraal La Mezquita is de belangrijkste herinnering aan dit rijke verleden. Betoverend mooi!

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor rondreizen Zuid-Spanje.

Rondreizen in Zuid-Spanje

Zuid-Spanje beleven op een andere manier

Tijdens een rondreis in Zuid-Spanje verblijf je in karakteristieke accommodaties waar je ook nog eens kennis maakt met de vriendelijke bewoners van Zuid Spanje. Laat je inspireren en ga op rondreis in Zuid-Spanje!

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag en op dinsdag-/donderdagavond.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall