Go to content

Vakanties Balearen

Wie aan de Balearen denkt, denkt geheel terecht aan genieten van een relaxte vakantie op een eiland in de Middellandse Zee. Want vakantie vieren, dat kan perfect op de eilanden Menorca, Mallorca en Ibiza!

Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een rondreis.

Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de highlights die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

Mallorca’s stranden
Oneindige zandstranden, beschutte baaien, goudgele stranden met vulkanische gesteente en ongerepte eilandjes met paradijselijk aandoende baaitjes. Mallorca heeft een verbazingwekkende kustlijn. Eén van de mooiste is Es Trenc.
Cala d’Hort Nationaal Park
Nationaal Park Cala d’Hort is een beschermd natuurreservaat in het zuidwesten van Ibiza en bestaat uit de kuststrook bij Cala d'Hort en de mythische eilandjes Es Vedra en Es Vedranell.
Serra de Tramuntana
Langs de noordwestkust van Mallorca loopt de bergketen Serra de Tramuntana, het wildste gedeelte van het eiland. Met zijn eeuwenoude olijfboomterrassen en sprookjesachtige bergdorpen een paradijs voor wandelaars.

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor vakanties Balearen.

Vakantie op de Balearen

Droomplekken in de Middellandse Zee

Maar een vakantie op de Balearen biedt nog zo veel meer dan alleen zon, zee en strand. Denk aan romantische bergdorpjes, een woeste kustlijn, heerlijk eten en bruisende stadjes. Met onze tips bezoek je bekende hoogtepunten en onontdekte plekjes. Zo maak je van je heerlijke relax vakantie op de Balearen ook nog eens een echte belevenis!

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall