Go to content

Vakanties Canarische eilanden

Droom je ook van een vakantie naar de Canarische Eilanden? Een helderblauwe zee, een stralende zon en een breed zandstrand met wuivende palmen, waar je heerlijk tot rust komt en geniet van elkaar. De dagelijkse beslommeringen? Die laat je lekker thuis achter! 

Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een rondreis.

Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de highlights die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

Santa Cruz de Tenerife
Santa Cruz de Tenerife is een van de twee hoofdsteden van de Canarische Eilanden, samen met Las Palmas de Gran Canaria. Het is onmiskenbaar het bruisende culturele centrum van Tenerife.
Parque Nacional del Teide
Parque Nacional del Teide is het grootste nationale park van de Canarische Eilanden. Boven een uniek vulkaanlandschap torent het indrukwekkende silhouet van de Teide uit, de hoogste berg van Spanje.
Betancuria
De voormalige hoofdstad Betancuria is het oudste en volgens velen mooiste dorp van Fuerteventura, fraai gelegen tussen de bergen en beschutting van een groen dal.

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor vakanties Canarische eilanden.

Vakantie op de Canarische eilanden

Canarische eilanden heeft veel in petto!

Een vakantie op de Canarische Eilanden heeft heel veel in petto! Denk aan kleurrijke vissersdorpen, fantastische natuurgebieden, koloniale stadjes met schaduwrijke pleinen, heerlijk eten en de lekkerste tapas… Of het nu gaat om de jaarlijkse vakantie of een lekker tussendoortje: wij doen ons uiterste best om van jouw vakantie op de Canarische Eilanden een droomvakantie te maken!

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall