Go to content

Vakanties Corsica

Als eiland in de Méditerranée is er volop aanbod aan prachtige stranden en baaien voor vakanties op Corsica. Van zand- tot kiezelstrand en van de adembenemende populaire stranden in het zuiden tot aan het pure en lastiger bereikbare strand van Saleccia in het noorden. Een ontspannen vakantie op Corsica houden is daarom zeker niet ingewikkeld. 

Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een rondreis.

Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de highlights die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

Stranden en baaien
Het zuiden van Corsica staat alom bekend om de magnifieke stranden en baaien, zoals de schelpvormige baai van Rondinara en de stranden van Santa Giulia, omringd door naaldbomen.
Cap Corse
Op het noordelijke schiereiland Cap Corse proef je het verleden. De vele Genuese verdedigingstorens langs de kust laten zien hoe men zich stand hield tegen plunderende piraten.
Parc Naturel Régional de la Corse
Parc Naturel Régional de la Corse beslaat twee derde van het eiland Corsica. Een waar wandelwalhalla vol sprookjesbossen, ruige kloven, wilde rivieren, hoge pieken en betoverende meren.

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor vakanties Corsica.

Vakantie op Corsica

Azuurblauwe zee en imposante bergen

Een vakantie naar Corsica brengt volop afwisseling. Het is zonde om alleen de vele azuurblauwe baaien en stranden te bezoek. Corsica staat bol van alles wat een vakantieganger verder nog wenst; knusse dorpjes, imponerende havensteden en natuurlijk het ruige Parc de Naturel de la Corse dat twee derde van het eiland beslaat. Wij regelen je vakantie naar Corsica met veel plezier!

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag en op dinsdag-/donderdagavond.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall