Go to content

Familiereizen Portugal

Prachtig Portugal is een heuse favoriet van ons. Een familiereis in Portugal heeft zo veel moois te bieden voor reisliefhebbers van alle leeftijden. Denk je eens in… overdag proberen om met z’n allen een grote dam te bouwen in één van de vele kristalheldere bergbeekjes en ’s avonds, als de kinderen slapen, genieten van een glas robijnrode portwijn onder de Portugese sterrenhemel. Tijdens een familiereis in Portugal ontdek je het allemaal.

Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een rondreis.

Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de highlights die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

Peneda-Gêres nationaal park
Peneda-Gerês is sinds 1971 het enige nationale park van Portugal. Het is een bergachtig gebied en heeft wel wat weg van een woestijn, of misschien nog beter: een maanlandschap.
Costa da Prata
De Costa da Prata, ‘zilverkust’, is een lange kuststrook met hoge kliffen, beschutte baaien en vaak brede zandstranden. Dit unieke stukje Portugal is niet ontdekt is door het massatoerisme.
Lissabon
Net als Rome strekt Lissabon zich uit over zeven heuvelen. De bruisende hoofdstad van Portugal verken je het beste te voet of met tram 28, dwars door de kleurrijke volkswijken.

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor familiereizen Portugal.

Gezinsreizen Portugal

Met het hele gezin door Portugal.

Voor wie dol is op zijn kinderen, maar zelf ook graag wil genieten van de vakantie, zijn er de gezinsreizen naar Portugal. Een rustig reistempo, fijne familiehotels mét zwembad en de stralende ogen van jullie kind. Dit zijn de ingrediënten voor een fantastische gezinsreis in Portugal.

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall