Go to content

Familiereizen Sardinië

Laat je verrassen door onze familiereizen op Sardinië. Help mee met het leven op een boerderij en geniet van heerlijke Sardijnse specialiteiten tijdens je verblijf in een agriturismo. Maak de mooiste wandelingen op Sardinië en kom tot rust in jullie gastvrije, gezinsvriendelijke accommodaties. Wij helpen graag met het organiseren van jullie fan-tas-ti-sche familiereis op schitterend Sardinië!

Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een rondreis.

Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de highlights die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

Sardijnse stranden
Sardinië heeft een verbazingwekkend mooie kustlijn van meer dan 1800 kilometer. Hagelwitte fijne zandstranden, kiezelstrandjes, rotsformaties en hoge kliffen, allemaal even fotogeniek! Wij vonden Cala Goritzé het mooiste strandje.
Gennargentu Nationaal Park
De Gorropu kloof, ook wel de Grand Canyon van Europa genoemd, is één van de highlights van Sardinië. De wandeling naar de kloof is een unieke must-see ervaring.
Het boemeltje ‘U Trinighellu’
Het geliefde boemeltje U Trinighellu, ‘de kleine trein’, is al ruim honderd jaar populair onder zowel locals als toeristen. Stap in en reis van het ruige binnenland naar goudgele stranden.

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor familiereizen Sardinië.

Gezinsreizen Sardinië

Met z'n allen genieten van mediterraan Sardinië.

Een gezinsreis maken naar Sardinië? Zonder twijfel is Sardinië, met haar parelwitte stranden, hoge kliffen en groene binnenland één van de mooiste eilanden in de Middellandse Zee. En uitermate geschikt voor het maken van een gezinsreis.

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall