Go to content

Familiereizen Sicilië

Sicilië biedt veel bezienswaardigheden en mogelijkheden voor gezinnen met kinderen, ideaal voor een familiereis. Beklim een echte vulkaan, geniet met de hele familie van een heerlijk zwembad bij de accommodatie en ga wandelen en zwemmen in de Alcantara kloof. Bezoek een oud fort of kasteel en de kinderen wanen zich tijdens deze familiereis op Sicilië échte prinsen en prinsessen.

Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een rondreis.

Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de highlights die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

Alcantara kloof
Door de uitbarsting van de vulkaan de Etna ontstond de spectaculaire Alcantara kloof. Het gebied leent zich uitermate goed voor sportieve activiteiten zoals hiken, zwemmen, bodyrafting en canyoning.
Barokke steden
Museumstad Ragusa Ibla met haar gewelfde gevels, goudkleurige kalkstenen huizen en prachtige pleinen geven het gevoel op een filmset te staan. Ook het barokke Modica en Noto zijn schitterend.
Etna
De Etna is nog altijd één van de actiefste vulkaan van Europa maar kent tegenwoordig enkel nog kleinere uitbarstingen. Neem de kabelbaan omhoog. Alsof je op de maan bent!

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor familiereizen Sicilië.

Gezinsreizen Sicilië

Eiland met voor ieder wat wils.

In een rustig reistempo ontdek je de mooiste plaatsen van Sicilië. Strand, natuur en cultuur vormen de ingrediënten van jullie gezinsreis. Een gezinsreis naar Sicilië staat garant voor een vakantie voor het hele gezin om nooit te vergeten!

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall