Go to content

Fly drives Corsica

Onze fly drives op Corsica geven dat ultieme gevoel van vrijheid juist doordat het zo ongedwongen en zelfstandig is. De eindeloze en avontuurlijke wegen zorgen voor een totale sensatie, een vermenging tussen mens en natuur. Nergens is dat gevoel zó aanwezig als tijdens een fly drive auto rondreis op Corsica, met natuurschoon in alle uithoeken.

Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een rondreis.

Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de highlights die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

Stranden en baaien
Het zuiden van Corsica staat alom bekend om de magnifieke stranden en baaien, zoals de schelpvormige baai van Rondinara en de stranden van Santa Giulia, omringd door naaldbomen.
Cap Corse
Op het noordelijke schiereiland Cap Corse proef je het verleden. De vele Genuese verdedigingstorens langs de kust laten zien hoe men zich stand hield tegen plunderende piraten.
Parc Naturel Régional de la Corse
Parc Naturel Régional de la Corse beslaat twee derde van het eiland Corsica. Een waar wandelwalhalla vol sprookjesbossen, ruige kloven, wilde rivieren, hoge pieken en betoverende meren.

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor fly drives Corsica.

Vliegreis Corsica

Meeslepend reizen op Frans droomeiland

De verwachting van onze vliegreis naar Corsica was hooggespannen, maar staat in de schaduw van de werkelijkheid. Wij willen niets liever dan dat ook onze reizigers dit meeslepende Franse eiland ervaren. Onze overtuiging is dan ook dat wanneer je de massa aan imponerende bergen met je huurauto trotseert je het volmondig met ons eens bent! Ervaar het zelf tijdens een vliegreis Corsica.

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag en op dinsdag-/donderdagavond.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall