Go to content

Natuurreizen Corsica

Imponerend en meeslepend, dat zijn onze natuurreizen op Corsica. Dit eiland in de Middellandse zee is één grote explosie aan ongetemde rotsformaties die grenzeloos omhoog rijzen. Niet voor niets bestaat twee derde van het eiland uit het Parc Naturel Regional de la Corse. Ga op ontdekking met één van onze natuurreizen op Corsica.

Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een rondreis.

Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de highlights die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

Stranden en baaien
Het zuiden van Corsica staat alom bekend om de magnifieke stranden en baaien, zoals de schelpvormige baai van Rondinara en de stranden van Santa Giulia, omringd door naaldbomen.
Cap Corse
Op het noordelijke schiereiland Cap Corse proef je het verleden. De vele Genuese verdedigingstorens langs de kust laten zien hoe men zich stand hield tegen plunderende piraten.
Parc Naturel Régional de la Corse
Parc Naturel Régional de la Corse beslaat twee derde van het eiland Corsica. Een waar wandelwalhalla vol sprookjesbossen, ruige kloven, wilde rivieren, hoge pieken en betoverende meren.

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor natuurreizen Corsica.

Natuurvakantie Corsica

Natuurschoon van noord tot zuid

Het begrip natuur krijgt een hele andere dimensie tijdens een natuurvakantie op Corsica. Hier waar de natuur élke reiziger opnieuw kan overmeesteren in al haar vormen en charmes. De toneelscène sleept je gevoelsmatig mee van West-Amerika tot de meest idyllische subtropische bestemming… En dat gewoon tijdens één van onze natuurvakanties op Corsica!

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall