Go to content

Fly drives Sicilië

Klaar voor een fly drive naar Sicilië? Op de luchthaven staat een comfortabele huurauto voor je gereed om zo de vele bezienswaardigheden, wonderschone landschappen en historische monumenten, die kenmerkend zijn voor het eiland, te bezichtigen. Verblijf tijdens je fly drive over Sicilië  in kleinschalige karakteristieke accommodaties en geniet van de gastvrijheid en uitmuntende service van de Siciliaanse bevolking.

Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een rondreis.

Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de highlights die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

Alcantara kloof
Door de uitbarsting van de vulkaan de Etna ontstond de spectaculaire Alcantara kloof. Het gebied leent zich uitermate goed voor sportieve activiteiten zoals hiken, zwemmen, bodyrafting en canyoning.
Barokke steden
Museumstad Ragusa Ibla met haar gewelfde gevels, goudkleurige kalkstenen huizen en prachtige pleinen geven het gevoel op een filmset te staan. Ook het barokke Modica en Noto zijn schitterend.
Etna
De Etna is nog altijd één van de actiefste vulkaan van Europa maar kent tegenwoordig enkel nog kleinere uitbarstingen. Neem de kabelbaan omhoog. Alsof je op de maan bent!

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor fly drives Sicilië.

Vliegreis Sicilië

Stranden, steden en natuur op kleurrijk Sicilië

In een rustig reistempo ontdek je met één van onze vliegreizen de meest fantastische plekken op Sicilië. Het is een eiland vol cultuur- en natuurschatten en biedt daarnaast sprookjesachtige stranden en een azuurblauwe zee. Tijdens een vliegreis naar Sicilië zie je het allemaal.

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall