Go to content

Luxe reizen Andalusië

Wentel je in weelde en dompel je onder in een wereld van middeleeuwse palacios en luxe paradores. Onze Paradores reis Andalusië is dé manier om kennis te maken met de rijke cultuur en Moorse historie van Spanje.

Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een rondreis.

Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de highlights die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

Mezquita Córdoba
Vroeger was Córdoba één van de belangrijkste steden van de wereld. De indrukwekkende 'toverwereld' van de moskee-kathedraal La Mezquita is de belangrijkste herinnering aan dit rijke verleden. Betoverend mooi!
Costa de la Luz
Met de stranden van Bolonia en Zahara de los Atunes heeft de 'kust van het licht' enkele van de mooiste stranden van Spanje, die nog niet ontdekt is door de grote massa.
Sevilla
Waar te beginnen? Zoveel pracht in deze zwoele, bruisende stad! Bezienswaardig zijn het schitterende Alcázar, de kathedraal met minaret ‘Giralda' en de Joodse wijk Santa Cruz.

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor luxe reizen Andalusië.

Exclusieve reizen Andalusië

Ontspannen in luxe en weelde in Andalusië

Reis tijdens deze exclusieve reis dwars door Andalusië langs de erfenissen van de Moorse overheersing en verken de mooiste streken van Al-Andalus. Genieten in weelde, ver weg van het massatoerisme, tijdens onze exclusieve reis Andalusië!

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall