Go to content

Rondreizen Andalusië

Daar waar Europa Afrika ontmoet en zee en oceaan in elkaar overgaan, ligt Andalusië. Een regio vol zuidelijke schoonheid, een overdadige hoeveelheid culturele schatten en adembenemende landschappen. Andalusië bruist en is vol van leven, maar is tegelijk ook gemoedelijk en het lijkt alsof de tijd er stil is blijven staan.

Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een rondreis.

Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de highlights die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

Costa de la Luz
Met de stranden van Bolonia en Zahara de los Atunes heeft de 'kust van het licht' enkele van de mooiste stranden van Spanje, die nog niet ontdekt is door de grote massa.
Flamenco
Flamenco is de ziel van Andalusië, een vurige artistieke uitdrukking van levensvreugde en verdriet vol geklap, gestamp en gezang. De allerbeste flamenco vind je in Sevilla.
Mezquita Córdoba
Vroeger was Córdoba één van de belangrijkste steden van de wereld. De indrukwekkende 'toverwereld' van de moskee-kathedraal La Mezquita is de belangrijkste herinnering aan dit rijke verleden. Betoverend mooi!

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor rondreizen Andalusië.

Rondreis in Andalusië

Een rondtoer maken in sprankelend Andalusië

Een rondreis in Andalusië is je laten meevoeren door de hartstochtelijke klanken van de flamenco en de beste tapas ter wereld proeven – alles onder de zinderende Spaanse zon. Dit zuidelijke stukje Europa heeft Moorse sprookjespaleizen, een woestijn, moerassen en bergtoppen met eeuwige sneeuw. Laat je inspireren tijdens één van onze rondreizen in Andalusië!

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall