Go to content

Luxe reizen Sardinië

Waarom geen luxe reis maken naar Sardinië? Droom je ook van parelwitte zandstranden, wonderschone natuur en verblijven op idyllische plekken waar je volledig in de watten gelegd wordt? Laat je droom dan uitkomen met één van de luxe Sardinië reizen uit ons aanbod.

Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een rondreis.

Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de highlights die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

Sardijnse stranden
Sardinië heeft een verbazingwekkend mooie kustlijn van meer dan 1800 kilometer. Hagelwitte fijne zandstranden, kiezelstrandjes, rotsformaties en hoge kliffen, allemaal even fotogeniek! Wij vonden Cala Goritzé het mooiste strandje.
Gennargentu Nationaal Park
De Gorropu kloof, ook wel de Grand Canyon van Europa genoemd, is één van de highlights van Sardinië. De wandeling naar de kloof is een unieke must-see ervaring.
Het boemeltje ‘U Trinighellu’
Het geliefde boemeltje U Trinighellu, ‘de kleine trein’, is al ruim honderd jaar populair onder zowel locals als toeristen. Stap in en reis van het ruige binnenland naar goudgele stranden.

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor luxe reizen Sardinië.

Exclusieve reizen Sardinië

Dompel je onder in weelde

Culinair genieten met fijne Sardijnse wijnen staat je te wachten tijdens je exclusieve reis op Sardinië. Je verblijft tussen de wijnranken, midden in de natuur en geniet van een oase van rust. Ook een verblijf aan zee hoort erbij op Sardinië. Geniet van helder water en brede zandstranden aan de oostkust. Wij helpen je graag bij het organiseren van je exclusieve reis naar schitterend Sardinië!

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag en op dinsdag-/donderdagavond.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall