Go to content

Luxe reizen Sicilië

Veelzijdig Sicilië is uitermate geschikt voor het maken van luxe reizen. Geniet van de Siciliaanse specialiteiten zoals de arancini of caponata. Wie van wijn houdt kan zijn lol op. Sicilië is de grootste wijnproducent van Italië met goede wijnen komend uit verschillende regio’s. Cultuur, natuur en culinair genieten gaan goed samen op Sicilië. Wij verzorgen graag je luxe reis op maat.

Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een rondreis.

Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de highlights die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

Palermo
Palermo, de hoofdstad van Sicilië, biedt een boeiende mix van gebouwen in Normandische, Arabische en Barokke stijl. Deze enerverende stad bruist van het leven en zit vol culinaire tradities.
Scala dei Turchi
De witte kalkstenen kliffen en de azuurblauwe zee, omlijst door een strakblauwe lucht, maken van Scala dei Turchi, ‘de Turkse trappen’, een magische plek om heerlijk te ontspannen.
Tempelvallei
Net buiten de stad Agrigento ligt de Tempelvallei: een unieke verzameling van Griekse tempels. Het is dé trekpleister van Sicilië, nergens anders staan zoveel Oudgriekse monumenten bij elkaar als hier.

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor luxe reizen Sicilië.

Exclusieve reizen Sicilië

Volop genieten de prachtigste pareltjes

Tijdens onze exclusieve Sicilië reizen verblijf je uiteraard in uiterst comfortabele accommodaties op unieke plekken zoals bijvoorbeeld tussen de wijnranken met prachtige uitzichten. Onze exclusieve reizen Sicilië; stijlvol genieten in weelde!

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall