Go to content

Rondreizen Corsica

Net zoals wij ook ondergedompeld worden tijdens een rondreis in de Corsicaanse tradities en intrigerende landschappen? Als geen ander kunnen wij je adviseren over passende rondreizen op maat naar Corsica. Van bedrijvige en schilderachtige Corsicaanse dorpjes tot aan de innemende en wilde natuur van Parc Naturel Regional de la Corse. Ervaar zelf de schoonheid van dit mystieke eiland tijdens één van onze Corsica rondreizen.

Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een rondreis.

Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de highlights die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

Stranden en baaien
Het zuiden van Corsica staat alom bekend om de magnifieke stranden en baaien, zoals de schelpvormige baai van Rondinara en de stranden van Santa Giulia, omringd door naaldbomen.
Cap Corse
Op het noordelijke schiereiland Cap Corse proef je het verleden. De vele Genuese verdedigingstorens langs de kust laten zien hoe men zich stand hield tegen plunderende piraten.
Parc Naturel Régional de la Corse
Parc Naturel Régional de la Corse beslaat twee derde van het eiland Corsica. Een waar wandelwalhalla vol sprookjesbossen, ruige kloven, wilde rivieren, hoge pieken en betoverende meren.

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor rondreizen Corsica.

Rondreizen op Corsica

Rondtoeren op Frankrijks mooiste eiland

Corsica, eiland van Pascal Paoli en van Napoleon. Jarenlang betwist, gekoloniseerd en omstreden. Hét Franse eiland vol trots, vaderlandsliefde en met een overvloed aan natuurschoon vormt het ideale decor voor een rondreis. Rondreizen op Corsica zal je verrassen, verbazen en imponeren!

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag en op dinsdag-/donderdagavond.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall