Go to content

Pousadas reizen Portugal

Waan je tijdens een pousadas reis in Portugal kasteelheer voor een dag en kijk vanaf je hooggelegen vesting uit over de mooiste middeleeuwse steden en streken van Portugal. Onze Pousadas reis Portugal is dé manier om kennis te maken met de rijke cultuur en roerige geschiedenis van Portugal.

Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een rondreis.

Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de highlights die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

Porto
Ribeira, het middeleeuwse hart, ligt aan de rivier de Douro. De bonte verzameling huizen aan de kade lijken tegen de oever geplakt. Ontdek ook de rest van prachtig Porto!
Lissabon
Net als Rome strekt Lissabon zich uit over zeven heuvelen. De bruisende hoofdstad van Portugal verken je het beste te voet of met tram 28, dwars door de kleurrijke volkswijken.
Sintra
Treed binnen in een andere wereld, vol sprookjespaleizen, dromerige uitzichten en statige quintas te midden van een subtropische tuinen. Welkom in Sintra, toevluchtsoord van koningen, rijke burgers en excentriekelingen.

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor pousadas reizen Portugal.

Quintas en paleizen reis Portugal

Tijdreis langs de prachtigste Pousadas

Verblijf in gerestaureerde kastelen, kloosters en paleizen. Gelegen op de allermooiste quintas midden in de stad, boven op een berg of uitkijkend over een eindeloze zee. Tijdens een quintas en paleizen reis in Portugal dineer je in paleiskeukens, dwaal door stralend witte stadjes in de Alentejo en dompel je je onder in middeleeuwse kloostersferen in de Serra da Estrela.

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag en op dinsdag-/donderdagavond.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall