Go to content

Rondreizen Azoren

De Azoren wordt ook wel het meest westelijke natuurparadijs van Europa genoemd, ideaal voor een rondreis op maat. Midden in de Atlantische Oceaan liggen negen weelderig begroeide vulkaaneilanden op je te wachten, met subtropische vegetatie rondom groen oplichtende kratermeren. Wij stellen graag jouw ultieme rondreis naar de Azoren samen!

Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een rondreis.

Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de highlights die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

Ponta Delgada
Ponta Delgada groeide in de 17e eeuw uit tot een caleidoscoop van kloosters, kerken en herenhuizen. Laat je verrassen door een afwisseling van smalle straatjes, bloemrijke parken en eeuwenoude gebouwen.
Walvissen spotten
Een waar spektakel zijn de voor de kust rondzwemmende dolfijnen, orka's en walvissen. Boek een safari op zee en de kans is groot dat je deze zeezoogdieren zult zien rondzwemmen!
Furnas
Furnas is een dorp met een luchtje eraan! In het dorp trekken stomende zwavelpoelen de aandacht. Relaxen in dampend vulkanisch water in een groene oase van varens en palmen. Paradijselijk!

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor rondreizen Azoren.

Rondreizen op de Azoren

Bezoek aan de groene archipel ver weg van huis

Genieten van al het moois dat de Azoren je te bieden hebben tijdens een authentieke rondreis op de Azoren? Wij kennen de Azoren als geen ander en wijzen je graag de weg! Ontdek Ponta Delgada en reis verder met onze tips door deze verassende archipel midden in de oceaan.

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag en op dinsdag-/donderdagavond.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall