Go to content

Rondreizen Madeira

Het subtropische Madeira wordt vaak het eiland van de eeuwige lente genoemd. Zeldzame orchideeën en andere exotische bloemen groeien er gewoon in het wild! Pittoreske bergdorpjes liggen er verscholen in een groen landschap. Wij stellen graag je ultieme rondreis naar Madeira samen!

Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een rondreis.

Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de highlights die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

Funchal
Statige huizen met sierlijke balkons, smalle straatjes en schaduwrijke pleinen: het in de 15e eeuw gestichte Funchal is een sfeervolle kennismaking met Madeira. De koloniale sfeer is nog goed voelbaar.
Het zonnige zuiden
Aan de zonnige zuidkust, waar glooiende wijngaarden de typische Madeira wijn voortbrengen, geven de bananenplantages en suikerrietvelden het geheel een tropisch tintje. Wat een contrast met het ruige binnenland!
Botanische tuinen
Must see voor iedere natuurliefhebber zijn de botanische tuinen van Madeira. Jardim Botânico, hoog gelegen boven Funchal omvat de collectie meer dan 2000 subtropische planten uit de hele wereld.

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor rondreizen Madeira.

Rondreis op Madeira

Rondtoeren op bloemeiland Madeira

Genieten van al het moois dat Madeira je te bieden heeft tijdens een authentieke rondreis op Madeira? Wij kennen Madeira als geen ander en wijzen je graag de weg! Laat na een paar dagen het bruisende en verrassende Funchal achter je en maak met onze tips een rondreis op magisch Madeira.

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall