Go to content

Vakanties Andalusië

Droom je ook van een vakantie naar Andalusië: een prachtig blauwe zee, de gouden zon boven uw hoofd en een wit zandstrand aan je voeten? Heerlijk tot rust komen, genieten van elkaar en de kinderen en alle stress en dagelijkse beslommeringen lekker thuis achterlaten.

Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een rondreis.

Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de highlights die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

Sierra Nevada
Sierra Nevada, het 'besneeuwde gebergte', kent de hoogste top (3482 meter) van het Spaanse vasteland. Het is het zuidelijkste skigebied van Europa en het grootste nationale park van Spanje.
Flamenco
Flamenco is de ziel van Andalusië, een vurige artistieke uitdrukking van levensvreugde en verdriet vol geklap, gestamp en gezang. De allerbeste flamenco vind je in Sevilla.
Mezquita Córdoba
Vroeger was Córdoba één van de belangrijkste steden van de wereld. De indrukwekkende 'toverwereld' van de moskee-kathedraal La Mezquita is de belangrijkste herinnering aan dit rijke verleden. Betoverend mooi!

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor vakanties Andalusië.

Vakantie in Andalusië

Sprookjesachtig droomdecor

Een vakantie in Andalusië biedt je veel! Denk aan Moorse sprookjespaleizen, fantastische natuurgebieden, eeuwenoude hammams, lekkere tapas en vurige flamenco… Of het nu gaat om de jaarlijkse vakantie met de kinderen of een omdat-het-gewoon-even-nodig-is-vakantie: wij doen ons uiterste best om van jouw vakantie in Andalusië een droomervaring te maken!

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall