Go to content

Vakanties Azoren

Een vakantie naar de Azoren biedt véél meer dan alleen zon, zee en strand. Denk aan spectaculaire vulkaankraters, met theeplantages begroeide hellingen, grillige kusten, heerlijk eten en verrassend leuke stadjes zoals Horta en Ponta Delgada. Met onze tips bezoek je naast de bekende hoogtepunten ook de onontdekte plekjes. Maak van je vakantie naar de Azoren een unieke en onvergetelijke belevenis!

Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een rondreis.

Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de highlights die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

Ponta Delgada
Ponta Delgada groeide in de 17e eeuw uit tot een caleidoscoop van kloosters, kerken en herenhuizen. Laat je verrassen door een afwisseling van smalle straatjes, bloemrijke parken en eeuwenoude gebouwen.
Walvissen spotten
Een waar spektakel zijn de voor de kust rondzwemmende dolfijnen, orka's en walvissen. Boek een safari op zee en de kans is groot dat je deze zeezoogdieren zult zien rondzwemmen!
Furnas
Furnas is een dorp met een luchtje eraan! In het dorp trekken stomende zwavelpoelen de aandacht. Relaxen in dampend vulkanisch water in een groene oase van varens en palmen. Paradijselijk!

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor deze bestemming.

Vakantie op de Azoren

Eilandreizen voor avonturiers

Vier vakantie op de betoverend groene Azoren; van de hoogste berg van Portugal tot de mooiste bergmeren. Reis door een ongerepte wereld en verken het meest westelijke natuurparadijs van Europa. Een vakantie op de Azoren blijft je bij!

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag en op dinsdag-/donderdagavond.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall