Go to content

Vakanties Noord-Spanje

Ben je op zoek naar een ontspannen en veelzijdige vakantie Noord-Spanje waarbij je het massatoerisme en de overvolle stranden vermijdt? Of je nu op zoek bent naar een relaxte zonvakantie of een verblijf in het natuurlijke binnenland, een vakantie naar Noord–Spanje biedt voor ieder wat wils.

Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een rondreis.

Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de highlights die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

Baskenland
Baskenland is totaal anders is dan de rest van Spanje. De Basken worden ook wel de Friezen van Spanje genoemd, met een geheel eigen taal, cultuur en identiteit.
Urdaibai biosfeer reservaat
Urdabai biosfeer reservaat bestaat uit een delta gevormd door de rivier Oca die uitmondt in de zee. Dit wonderschone fjord wordt omringd door groene heuvels en uitgestrekte bossen.
La Rioja
Op een uur rijden van Bilbao ligt Vitoria-Gasteiz en dit is de poort tot één van de drie Rioja wijnregio’s: Rioja Alavesa. Ruik, proef en aanschouw het zelf!

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor vakanties Noord-Spanje.

Vakantie in Noord-Spanje

Reizen door ruig en ongerept Noord-Spanje

Al lang voor het ontstaan van Vivencia Travel werden wij geïnspireerd door al het moois dat er te vinden is in vakantie in Noord-Spanje. Van architecturale hoogstandjes in Bilbao tot het indrukwekkende landschap van de Picos de Europa en de ongerepte baaien van Baskenland. Wij helpen je graag bij het samenstellen van de vakantie in Noord-Spanje van jouw dromen!

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall