Go to content

Vakanties Zuid-Spanje

Ben je op zoek naar een ontspannen en luxe vakantie Zuid-Spanje waarbij je het massatoerisme en de overvolle stranden vermijdt? Of je nu op zoek bent naar een relaxte zonvakantie of een verblijf in het natuurlijke binnenland, een vakantie naar Zuid-Spanje biedt voor ieder wat wils.

Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een rondreis.

Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de highlights die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

Sierra Nevada
Sierra Nevada, het 'besneeuwde gebergte', kent de hoogste top (3482 meter) van het Spaanse vasteland. Het is het zuidelijkste skigebied van Europa en het grootste nationale park van Spanje.
Flamenco
Flamenco is de ziel van Andalusië, een vurige artistieke uitdrukking van levensvreugde en verdriet vol geklap, gestamp en gezang. De allerbeste flamenco vind je in Sevilla.
Donãna
Nationaal park Doñana behoort tot de grootste wetlands van Europa. Het herbergt talloze soorten vogels als de flamingo, gier en lepelaar en is het leefgebied van de zeldzame Iberische lynx.

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor vakanties Zuid-Spanje.

Vakantie in Zuid-Spanje

Indrukwekkende steden en spectaculair natuurschoon

Al lang voor het ontstaan van Vivencia Travel werden wij geïnspireerd door al het moois dat er te vinden is in Zuid-Spanje. Van majestueuze Moorse bouwwerken tot het indrukwekkende landschap van de Sierra Nevada en de ongerepte zandstranden van de Costa de la Luz. Wij helpen je graag bij het samenstellen van de vakantie naar Zuid-Spanje van je dromen!

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall