Go to content
Portugal

Azoren

De Azoren, een groene archipel midden in de Atlantische oceaan. Reizen naar dit subtropische deel van Portugal betekent beleven, ontdekken en genieten. Beleef de lokale cultuur, ontdek eeuwenoude vulkaankraters en mysterieuze grotten en geniet van een verkoelende duik in zee of een bruisend borrelend bad in het binnenland.

Beste reisperiode voor de Azoren
Voorjaar (april tot half juli) en najaar (september en oktober) zijn ideaal, het is dan rustiger en zonnige dagen worden afgewisseld met een verfrissende bui.
Dat maakt deze bestemming bijzonder
Azoren; eilandhoppen langs een groen-mystieke wereld midden in de oceaan. Vulkaankraters, fraaie baaien, dolfijnen en walvissen en een keur aan kleurrijke dorpjes.
Geschikt voor avonturiers
Treed in de voetsporen van de vroegere ontdekkingsreizigers en sta versteld van deze wondere groene wereld aan de rand van Europa. Van Flores tot São Miguel, telkens verrassend mooi!
Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een rondreis.

Van vulkanische vegetatie in smaragdgroene landschappen tot de prachtigste kratermeren in bergachtige streken. Ontdek net als wij deze verrassende eilandengroep tijdens een op maat gemaakte reis naar de Azoren. Eilandhoppen voor avontuurlijke types!

Flores
Flores is het meest westelijk gelegen eiland van de Azoren (en Europa) en wordt geroemd om haar fenomenale natuur; grillige steile rotskusten, watervallen, bossen, meren, riviertjes en bronnen.
Walvissen spotten
Een waar spektakel zijn de voor de kust rondzwemmende dolfijnen, orka's en walvissen. Boek een safari op zee en de kans is groot dat je deze zeezoogdieren zult zien rondzwemmen!
Angra do Heroísmo
Angra do Heroísmo wordt door velen beschouwd als het mooiste stadje van de Azoren, vol kleurrijke kerken, frivool beschilderde huizen en paleizen in een keur aan vrolijke kleuren.

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor deze bestemming.

De voordelen van onze reisexperts

Wij weten precies de verborgen pareltjes te vinden.

  • Onze reizen zijn uitgebreid getest door onze reisexperts. De Azoren archipel kennen we als geen ander.

  • Met onze lokale contacten vinden wij de verborgen pareltjes. We selecteren alleen de allerfijnste, kleinschalige accommodaties.

  • Vrijwel alle accommodaties kennen we persoonlijk. We hebben er zelf gelogeerd of een rondleiding gehad tijdens één van onze testreizen.

  • We nemen uitgebreid de tijd om op basis van onze ervaring de beste route uit te stippelen, helemaal passend bij je wensen.

  • Je hebt contact met je vaste reisexpert. Ook na je boeking kun je voor vragen terecht bij de reisexpert die je reis heeft verzorgd.

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall