Go to content

Natuurreizen Azoren

Uitgedoofde vulkanen, pruttelende warmwaterbronnen, langgerekte lagunes, imposante rotsformaties, smaragdgroene landschappen, Hortensia’s in vijftig tinten blauw… De Azoren zijn de ideale bestemming voor jouw natuurreis. Ga eilandhoppen en ontdek de unieke natuurlijke schoonheid van deze eilandengroep in de Atlantische oceaan. En o ja, het is één van de beste plekken in Europa om walvissen en dolfijnen te spotten.

Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een rondreis.

Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de highlights die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

Pico
Pico is na São Miguel het grootste eiland van de Azoren. Het landschap wordt gedomineerd door de gigantische Montanha do Pico, met 2351 meter de hoogste berg van heel Portugal.
Angra do Heroísmo
Angra do Heroísmo wordt door velen beschouwd als het mooiste stadje van de Azoren, vol kleurrijke kerken, frivool beschilderde huizen en paleizen in een keur aan vrolijke kleuren.
Walvissen spotten
Een waar spektakel zijn de voor de kust rondzwemmende dolfijnen, orka's en walvissen. Boek een safari op zee en de kans is groot dat je deze zeezoogdieren zult zien rondzwemmen!

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor natuurreizen Azoren.

Natuurvakantie Azoren

Overweldigende en contrastrijke landschappen

In onze natuurvakanties naar de Azoren reis je langs overweldigende en contrasterende landschappen en maak je kennis met deze unieke subtropische archipel van Portugal. Een natuurvakantie op de Azoren is een unieke belevenis!

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag en op dinsdag-/donderdagavond.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall