Go to content

Fly drives Azoren

Met de vrijheid van eigen vervoer reis je tijdens de fly drive reis Azoren langs de mooiste eilanden, uitgedoofde vulkanen, spectaculair gelegen kratermeren en verrassende uitzichten op de Atlantische kustlijn. Wissel een dagje borrelen in warme thermale baden af met een wandeling door de pure natuur in het groene binnenland. Wij helpen je graag bij het samenstellen van je perfecte fly drive naar de Azoren!

Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een rondreis.

Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de highlights die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

Pico
Pico is na São Miguel het grootste eiland van de Azoren. Het landschap wordt gedomineerd door de gigantische Montanha do Pico, met 2351 meter de hoogste berg van heel Portugal.
Angra do Heroísmo
Angra do Heroísmo wordt door velen beschouwd als het mooiste stadje van de Azoren, vol kleurrijke kerken, frivool beschilderde huizen en paleizen in een keur aan vrolijke kleuren.
Walvissen spotten
Een waar spektakel zijn de voor de kust rondzwemmende dolfijnen, orka's en walvissen. Boek een safari op zee en de kans is groot dat je deze zeezoogdieren zult zien rondzwemmen!

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor fly drives Azoren.

Vliegreis Azoren

Eilandreizen voor avonturiers.

Op zoek naar een vliegreis naar de Azoren? Met het vliegtuig reis je binnen enkele uren naar dit subtropisch stukje Portugal waar er een comfortabele huurauto voor je klaarstaat op het vliegveld. Verken de mooiste eilanden van de Azoren tijdens deze vliegreis.

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall