Go to content

Fly drives Madeira

Met de vrijheid van eigen vervoer reis je tijdens de fly-drive reis op Madeira langs de mooiste kustplaatsjes, spectaculair tegen hellingen geplakte bergdorpen en verrassende vergezichten langs de ruige Atlantische kust. Wissel een dagje zon-zee-strand af met momenten van puur natuur in het ruige, ongeschonden binnenland. Wij helpen je graag bij het samenstellen van de voor je perfecte en afwisselende fly-drive op Madeira!

Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een rondreis.

Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de highlights die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

Funchal
Statige huizen met sierlijke balkons, smalle straatjes en schaduwrijke pleinen: het in de 15e eeuw gestichte Funchal is een sfeervolle kennismaking met Madeira. De koloniale sfeer is nog goed voelbaar.
Het zonnige zuiden
Aan de zonnige zuidkust, waar glooiende wijngaarden de typische Madeira wijn voortbrengen, geven de bananenplantages en suikerrietvelden het geheel een tropisch tintje. Wat een contrast met het ruige binnenland!
Noordkust Madeira
Rijdend langs de noordkust van Madeira maak je kennis met een waarachtig droomdecor. Grillige bergtoppen, diepgroene wouden, in ochtendmist gehulde valleien, watervallen en oneindige golven die breken op basaltrotsen.

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor fly drives Madeira.

Vliegreis Madeira

Zonnige zuidkust en wandelwalhalla

Met het vliegtuig reis je binnen enkele uren naar dit subtropische stukje Portugal, Madeira. Op het vliegveld staat een comfortabele huurauto voor je klaar. Een vliegreis naar Madeira opent je wereld.

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall