Go to content

Paradores reizen Andalusië

Wentel je in weelde en dompel je onder in een wereld van middeleeuwse palacios en luxe paradores. Onze Paradores reis Andalusië is dé manier om kennis te maken met de rijke cultuur en Moorse historie van Spanje.

Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een rondreis.

Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de highlights die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

Baeza en Úbeda
De schitterende Renaissance ‘zusterstadjes’ Úbeda en Baeza behoren tot het Werelderfgoed van Unesco, wat voorkomt uit hun eeuwenoude cultuur met tal van indrukwekkende kerken en paleizen.
Mezquita Córdoba
Vroeger was Córdoba één van de belangrijkste steden van de wereld. De indrukwekkende 'toverwereld' van de moskee-kathedraal La Mezquita is de belangrijkste herinnering aan dit rijke verleden. Betoverend mooi!
Sevilla
Waar te beginnen? Zoveel pracht in deze zwoele, bruisende stad! Bezienswaardig zijn het schitterende Alcázar, de kathedraal met minaret ‘Giralda' en de Joodse wijk Santa Cruz.

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor paradoresreizen Andalusië.

Paleizen reis Andalusië

Eeuwenoude droomlocaties in Andalusië

Reis dwars door Andalusië langs de erfenissen van de Moorse overheersing en verken de mooiste streken van Al-Andalus. Ontdek de schoonheid van de stadjes Arcos de la Frontera en Ronda en kom tot rust in elegante paleizem en luxe paradores. Bezoek het wereldberoemde Alhambra in Granada en bewonder de prachtige Renaissance ‘zusterstadjes’ Úbeda en Baeza. Genieten in weelde, ver weg van het massatoerisme, tijdens onze paleizen reis Andalusië!

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall