Go to content
Home

Duurzame reizen

Reizen is natuurlijk fantastisch! Toch heeft elke reis ongewild een negatieve impact op de omgeving. Wij vinden het belangrijk om onze bijdrage te leveren aan een duurzame wereld en compenseren standaard de CO₂-uitstoot van je reis. Met onze duurzame reizen gaan we weer een stapje verder. Je verblijft op de mooiste plekken in eco-lodges, duurzame hotels en gecertificeerde bed & breakfasts. Voor jou en de wereld een betere keuze!

Beste reisperiode
Stel je duurzame(re) reis geheel naar wens met ons samen en wij adviseren je over de beste reisperiode voor de gekozen bestemming.
Gecertificeerde hotels
De hotels, b&b's, agriturismo's en eco-lodges tijdens je duurzame reis zijn gecertificeerd met het hoogste groene keurmerk.
Geschikt voor iedereen
Van rustzoekers en natuurbewonderaars tot zonaanbidders en wellness liefhebbers. Wij stellen jouw ideale duurzame(re) reis samen.

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor duurzame reizen.

De voordelen van onze reisexperts

Wij weten precies de verborgen pareltjes te vinden.

  • Onze reizen zijn uitgebreid getest door onze reisexperts. Elke bestemming kennen we als geen ander.

  • Met onze lokale contacten vinden wij de verborgen pareltjes. We selecteren alleen de allerfijnste, kleinschalige accommodaties.

  • Vrijwel alle accommodaties kennen we persoonlijk. We hebben er zelf gelogeerd of een rondleiding gehad tijdens één van onze testreizen.

  • We nemen uitgebreid de tijd om op basis van onze ervaring de beste route uit te stippelen, helemaal passend bij je wensen.

  • Je hebt contact met je vaste reisexpert. Ook na je boeking kun je voor vragen terecht bij de reisexpert die je reis heeft verzorgd.

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag en op dinsdag-/donderdagavond.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall