Go to content
Spanje

Balearen

Ben je een avontuurlijke vakantieganger die eigenlijk het liefst per boot op ontdekkingsreis zou gaan? Reis dan mee naar de Balearen. Laat je verleiden en ga eilandhoppen langs de mooiste eilanden van de Middellandse Zee of houd het alleen bij het prachtige Mallorca.

Beste reisperiode voor de Balearen
Voorjaar, zomer en herfst zijn ideaal. De zomerse temperaturen zijn aangenamer dan elders in het Middellandse Zeegebied. Geniet van het buitenleven, de zon en de zee.
Dat maakt deze bestemming bijzonder
Rust, natuur en ruimte op het kleine Menorca, Mallorca met het indrukwekkende berggebied Serra de Tramuntana en mondain Ibiza met haar prachtige stranden en ongeschonden baaitjes.
Geschikt voor natuurliefhebbers
Of je nou op zoek bent naar de mooiste zandstranden of dat ene verscholen baaitje of meer houdt van wandelen in de bergen of langs de kust; de Balearen bieden het allemaal!
Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een rondreis.

Een combinatiereis is een bijzondere manier om meerdere Balearen eilanden te ontdekken. Van de stilte en rust op het groene Menorca, via schilderachtige dorpjes in het binnenland van Mallorca, door de prachtige natuur van Nationaal Park Ses Salines op Ibiza tot de maagdelijke stranden van Formentera. Aanschouw het allemaal!

Mallorca’s stranden
Oneindige zandstranden, beschutte baaien, goudgele stranden met vulkanische gesteente en ongerepte eilandjes met paradijselijk aandoende baaitjes. Mallorca heeft een verbazingwekkende kustlijn. Eén van de mooiste is Es Trenc.
Kustdorpjes Mallorca
Minder bekend dan Deià en Valldemossa zijn de kustplaatsjes Banyalbufar en Estellencs, op en top authentiek! Estellencs heeft een idyllisch baaitje met een romantische zonsondergang.
Menorca
Ongerepte baaien, een groen, heuvelachtig binnenland en een wonderbaarlijke onderwaterwereld in turquoise wateren. Het gehele eiland Menorca is door Unesco uitgeroepen tot een beschermd natuurgebied!

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor deze bestemming.

De voordelen van onze reisexperts

Wij weten precies de verborgen pareltjes te vinden.

  • Onze reizen zijn uitgebreid getest door onze reisexperts. De Balearen kennen we als geen ander.

  • Met onze lokale contacten vinden wij de verborgen pareltjes. We selecteren alleen de allerfijnste, kleinschalige accommodaties.

  • Vrijwel alle accommodaties kennen we persoonlijk. We hebben er zelf gelogeerd of een rondleiding gehad tijdens één van onze testreizen.

  • We nemen uitgebreid de tijd om op basis van onze ervaring de beste route uit te stippelen, helemaal passend bij je wensen.

  • Je hebt contact met je vaste reisexpert. Ook na je boeking kun je voor vragen terecht bij de reisexpert die je reis heeft verzorgd.

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall