Go to content
Home

Familiereizen

Zuid-Europeanen zijn dol op kinderen, dat ontdekten we toen we zelf voor het eerst op reis gingen met ons kroost. Met onze eigen ervaring als ouders van jonge kinderen hebben we de prachtigste gezinsvriendelijke plekjes in Spanje, Portugal en Italië gevonden om jullie familiereis tot een groot succes te maken!

Beste reisperiode voor een familiereis
Met jonge kinderen kun je natuurlijk nog het hele jaar op reis, met schoolgaande kinderen kom je meestal uit op voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie.
Gezinsvriendelijke accommodaties
Onze gezinsvriendelijke accommodaties liggen midden in stad, op de mooiste locaties in de natuur of in de buurt van het strand. En buiten de steden altijd mét zwembad.
Geschikt voor de hele familie
Of je nou op pad gaat met energieke tieners of je jonge kroost, wij hebben diverse familiereizen op maat met voor ieder wat wils! Vraag gerust naar de mogelijkheden.
Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een familiereis.

Onthaasten met kinderen, dat kan. Een rustig reistempo, lekker veel natuur, een zwembad, het strand, buitensportactiviteiten en af en toe een stadje bezoeken. Dat zijn onze favoriete ingrediënten voor een geslaagde gezinsreis met voor ieder wat wils!

Lissabon
Net als Rome strekt Lissabon zich uit over zeven heuvelen. De bruisende hoofdstad van Portugal verken je het beste te voet of met tram 28, dwars door de kleurrijke volkswijken.
Costa da Prata
De Costa da Prata, ‘zilverkust’, is een lange kuststrook met hoge kliffen, beschutte baaien en vaak brede zandstranden. Dit unieke stukje Portugal is niet ontdekt is door het massatoerisme.
Scala dei Turchi
De witte kalkstenen kliffen en de azuurblauwe zee, omlijst door een strakblauwe lucht, maken van Scala dei Turchi, ‘de Turkse trappen’, een magische plek om heerlijk te ontspannen.

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor familiereizen.

De voordelen van onze reisexperts

Wij weten precies de verborgen pareltjes te vinden.

  • Onze reizen zijn uitgebreid getest door onze reisexperts. Elke bestemming kennen we als geen ander.

  • Met onze lokale contacten vinden wij de verborgen pareltjes. We selecteren alleen de allerfijnste, kleinschalige accommodaties.

  • Vrijwel alle accommodaties kennen we persoonlijk. We hebben er zelf gelogeerd of een rondleiding gehad tijdens één van onze testreizen.

  • We nemen uitgebreid de tijd om op basis van onze ervaring de beste route uit te stippelen, helemaal passend bij je wensen.

  • Je hebt contact met je vaste reisexpert. Ook na je boeking kun je voor vragen terecht bij de reisexpert die je reis heeft verzorgd.

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag en op dinsdag-/donderdagavond.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall