Go to content
Home

Roadtrips

Droom je ook van een verrassende roadtrip naar de Méditerranée? Ervaar de veelzijdigheid van Zuid-Europa en reis met eigen vervoer naar de mooiste eilanden, spectaculairste natuur en fijnste zandstranden. Wij regelen je roadtrip van A tot Z inclusief verblijf in de allermooiste accommodaties, ook onderweg. Hit the road!

Beste reisperiode
Stel je ultieme roadtrip geheel naar wens met ons samen. Wij adviseren je over de beste reisperiode voor de gekozen bestemming.
Verrassende accommodaties
Van de sfeervolste boetiekhotels in de leukste wijken tot onontdekte pareltjes met het mooiste uitzicht, wij weten ze te vinden.
Met de eigen auto
Geen gedoe met inchecken, wachten, bagage oppikken en huurauto ophalen. Stap thuis in je eigen auto en je reis kan beginnen!

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor roadtrips.

De voordelen van onze reisexperts

Wij weten precies de verborgen pareltjes te vinden.

  • Onze reizen zijn uitgebreid getest door onze reisexperts. Elke bestemming kennen we als geen ander.

  • Met onze lokale contacten vinden wij de verborgen pareltjes. We selecteren alleen de allerfijnste, kleinschalige accommodaties.

  • Vrijwel alle accommodaties kennen we persoonlijk. We hebben er zelf gelogeerd of een rondleiding gehad tijdens één van onze testreizen.

  • We nemen uitgebreid de tijd om op basis van onze ervaring de beste route uit te stippelen, helemaal passend bij je wensen.

  • Je hebt contact met je vaste reisexpert. Ook na je boeking kun je voor vragen terecht bij de reisexpert die je reis heeft verzorgd.

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall