Go to content
Home

Huwelijksreizen

Jullie trouwdag is geweest en het ja-woord is gegeven. Nu willen jullie waarschijnlijk nog maar één ding: genieten van elkaar en van de rust! Ver weg van de dagelijkse beslommeringen in een romantisch hotel op het liefst een droombestemming, een paradijselijk plekje. Met een perfecte balans tussen betoverende schoonheid, een serene sfeer en warme gastvrijheid. Viva l’Amor!

Beste reisperiode
Zodra jullie de honeymoon gepland hebben kijken wij samen met jullie naar de geschiktste bestemming voor jullie huwelijksreis. Uiteraard met een heerlijk klimaat en de mooiste zonsondergangen.
Bijzondere huwelijksreizen
Samen stemmen we met jullie de ultieme huwelijksreis samen, op één droomplek of een verrassende rondreis langs de mooiste highlights. Altijd met als doel een onvergetelijke ervaring!
Onze droomlocaties
Wij kennen de mooiste pareltjes van de Méditerranée en adviseren graag welke het beste bij jullie past. Van een romantisch verblijf aan zee tot een kleinschalige luxehotel midden in de natuur.

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor huwelijksreizen.

De voordelen van onze reisexperts

Wij weten precies de verborgen pareltjes te vinden.

  • Onze reizen zijn uitgebreid getest door onze reisexperts. Elke bestemming kennen we als geen ander.

  • Met onze lokale contacten vinden wij de verborgen pareltjes. We selecteren alleen de allerfijnste, kleinschalige accommodaties.

  • Vrijwel alle accommodaties kennen we persoonlijk. We hebben er zelf gelogeerd of een rondleiding gehad tijdens één van onze testreizen.

  • We nemen uitgebreid de tijd om op basis van onze ervaring de beste route uit te stippelen, helemaal passend bij je wensen.

  • Je hebt contact met je vaste reisexpert. Ook na je boeking kun je voor vragen terecht bij de reisexpert die je reis heeft verzorgd.

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall