Go to content
Combinatiereizen Balearen
Vivencia Traveller Balearen
15 dagen
Fly & drives
San Climent > San Juan > Bunyola > Colònia de Sant Jordi > Sant Llorenc > d'Eivissa
Cultuur
Natuur
Strand
Vanaf € 2.865,-
Prijsindicatie p.p.

Neem deze voorbeeldrondreis als basis en pas aan naar wens.

1
Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen.
2
Vul een voorbeeldreis aan met jouw wensen.
3
Vraag jouw persoonlijke reisvoorstel aan.
Overzicht

Eilandhoppen op de Balearen

Een reis zoals een reis hoort te zijn, dat is onze Vivencia ontdekkingstocht naar de Balearen. Tijdens deze reis combineren jullie het beste van de eilanden Menorca, Mallorca, Ibiza en Formentera. Want wat is er leuker dan met de boot van eiland naar eiland te varen? Jullie reis begint op het groene en ongerepte Menorca. Per boot reizen jullie verder naar Mallorca, met de indrukwekkende bergen van Serra de Tramuntana en azuurblauwe zee. Vervolgens doen jullie Ibiza aan: prachtige stranden en ongeschonden baaitjes kenmerken dit groene eiland. Maak vanaf Ibiza een dagtocht naar het vriendelijke Formentera: een klein paradijsje in de Méditerranée!

Gabriëlle Harleman
Deze rondreis is getest door Vivencia reisexpert
Gabriëlle Harleman

Programma

Voorbeeldrondreis van dag tot dag

Dag 1 - 4
1 uur reistijd
San Juan
4 overnachtingen op Menorca
Dag 5-7
4 uur reistijd
Bunyola
3 overnachtingen in het zuidwesten van Mallorca
Dag 8-10
1,5 uur reistijd
Colònia de Sant Jordi
3 overnachtingen in het zuiden van Mallorca
Dag 11-14
2 uur reistijd
Sant Llorenc
4 overnachtingen op Ibiza
Dag 15
30 minuten reistijd
d'Eivissa

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Highlights

Dit is er allemaal te beleven op deze rondreis.

Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de highlights die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

Mallorca’s stranden
Oneindige zandstranden, beschutte baaien, goudgele stranden met vulkanische gesteente en ongerepte eilandjes met paradijselijk aandoende baaitjes. Mallorca heeft een verbazingwekkende kustlijn. Eén van de mooiste is Es Trenc.
Cala d’Hort Nationaal Park
Nationaal Park Cala d’Hort is een beschermd natuurreservaat in het zuidwesten van Ibiza en bestaat uit de kuststrook bij Cala d'Hort en de mythische eilandjes Es Vedra en Es Vedranell.
Trein naar Sóller
Ferrocarril de Sóller: een fascinerende treintocht van Palma naar Sóller, dwars door de majestueuze Serra de Tramuntana. Mahoniehout, koper én stoomfluit, een authentieke treintje uit vervlogen tijden.
Accommodaties

Topaccomodaties die voelen als thuiskomen op je rondreis.

Reisinformatie

Handige prijsindicaties per reisperiode.

Vanaf
€ 2.865,-
Laagseizoen
November t/m maart
Vanaf
€ 3.185,-
Middenseizoen
April, mei & oktober
Vanaf
€ 3.595,-
Midden- hoogseizoen
Juni & september
Vanaf
€ 3.935,-
Hoogseizoen
Juli & augustus

Dit regelen we allemaal wel en niet voor jouw rondreis.

Geregeld!

Accommodatie
Je verblijft 19 nachten in 4 kleinschalige en karakteristieke accommodaties op bijzondere locaties. In alle accommodaties beschik je over een sfeervolle standaard kamer. Indien gewenst is een upgrade van de kamer mogelijk.
Verzorging
Ontbijt is altijd inbegrepen, mits beschikbaar in de accommodatie.
Vlucht
Inbegrepen is een non-stop heenvlucht naar Menorca en non-stop terugvlucht van Ibiza. Luchthavenbelastingen en -toeslagen zijn inclusief. Mogelijkheden voor vertrek vanaf een andere luchthaven indien mogelijk aan te passen. Indien gewenst is een stoelreservering mogelijk.
Bagage
Bij je vlucht boeken wij altijd 20/23 kg ruimbagage per persoon voor je bij. Indien gewenst kan dit voor je worden aangepast. Bij alle vluchten kunt je 10/12 kg handbagage per persoon meenemen. De exacte gewichten zijn afhankelijk van de gekozen luchtvaartmaatschappij.
Auto
Je beschikt de volledige reis over een huurauto categorie small (Fiat 500 of soortgelijk) o.b.v. all-inclusive zonder eigen risico. Je autohuur verloopt via Sunny Cars, die staan voor zorgeloze autohuur. Daarom is de huurauto via Sunny Cars standaard optimaal verzekerd. Alles wat je nodig hebt, is vooraf geregeld en betaald. Je reserveert je huurauto dus voor een heldere all-inclusive prijs, zonder verborgen kosten. Meer informatie over autohuur, een optionele upgrade en optionele accessoires (bijv. een kinderzitje of een losse GPS) ontvang je in het reisvoorstel.
Ferry
Inbegrepen is een overtocht Menorca - Ibiza en Mallorca - Ibiza met Balearia. Bij de overtocht kun je je bagage aan boord meenemen.
Reisbescheiden
Enkele weken voor vertrek ontvang je van ons een uitgebreid reispakket. Deze bevat alles wat je nodig hebt tijdens je reis: vouchers en tickets, algemene reisinformatie en routebeschrijvingen. Om van je reis een echte belevenis te maken, ontvang je daarnaast inspirerende brochures/gidsjes, een reistipboekje en suggesties voor zelf te boeken excursies en activiteiten.
CO2-compensatie
Wij compenseren de CO₂-uitstoot van je reis via GreenSeat (Climate Neutral Group). Meer informatie hierover tref je aan in het reisvoorstel.
Garanties
Vivencia Travel is aangesloten bij SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en CFR (Stichting Calamiteitenfonds Reizen).
Service
Voor, tijdens en na de reis ben je verzekerd van onze persoonlijke en deskundige service. Je reis wordt afgestemd op je persoonlijke wensen en je beschikt over een vast aanspreekpunt.

Niet inbegrepen

Verzekeringen
Zowel een reisverzekering als een annuleringsverzekering worden aanbevolen. Beide verzekeringen zijn optioneel via ons bij te boeken.
Dossierkosten en bijdragen
De dossier-/boekingskosten bedragen €25,- per persoon met een maximum van €75,- per boeking. De SGR-bijdrage bedraagt €5,- per persoon per boeking en de bijdrage Calamiteitenfonds €2,50 per boeking.
Eten en drinken
Alle niet genoemde maaltijden en drankjes zijn voor eigen rekening.
Overige kosten auto
Houd er rekening mee dat je ter plaatse nog kosten zult maken voor brandstof en eventuele parkeerkosten.
Entreegelden en excursies
Optionele activiteiten en entreegelden zijn niet inbegrepen. Je ontvangt na boeking een selectie met suggesties voor zelf te boeken excursies en activiteiten. Via ons kunt u optioneel een dagexcursie naar Formentera bij boeken.
Toeristenbelasting
Ca. €2-3,- per persoon per nacht voor personen vanaf 16 jaar, ter plaatse te voldoen.

Vragen? Of liever direct je reiswensen bespreken met onze reisexperts?

Reisvoorstel aanvragen

Neem deze reis als basis en vul aan met jouw wensen.

We nemen voor het uitbrengen van het reisvoorstel altijd even contact met je op om de rondreis door te nemen. Hier hoeft dus nog niet alles piekfijn vastgelegd te worden. We geven je graag advies over de invulling van jouw rondreis.

1
Kies deze reis als basis voorbeeldrondreis.
2
Vul aan met jouw gegevens en wensen.
3
Ontvang een op maat gemaakt reisvoorstel.
Jouw rondreis
Reisgezelschap

Gegevens voor reisvoorstel

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall