Go to content

Combinatiereizen Corsica

Wel eens gedacht aan een combinatiereis Corsica en Sardinië? Slechts iets meer dan twintig kilometer ligt het Franse Corsica van het Italiaanse Sardinië. Een combinatiereis naar deze twee eilanden zorgt voor een gevarieerde reis met prachtige natuur, ruige landschappen, heerlijke stranden en de lekkerste specialiteiten van Franse en Italiaanse keuken.

Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een rondreis.

Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de highlights die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

Parc Naturel Régional de la Corse
Parc Naturel Régional de la Corse beslaat twee derde van het eiland Corsica. Een waar wandelwalhalla vol sprookjesbossen, ruige kloven, wilde rivieren, hoge pieken en betoverende meren.
Ambachtslieden
In de noordelijke regio Balagne bevind zich de ‘Strada di l’Artigiani’, ook wel ‘weg van de ambachtslieden’. Bezoek de kunstnijverheidswerkplaatsen in de kleurrijke bergdorpjes Pigna, Lumio en Felicito.
Sardijnse stranden
Sardinië heeft een verbazingwekkend mooie kustlijn van meer dan 1800 kilometer. Hagelwitte fijne zandstranden, kiezelstrandjes, rotsformaties en hoge kliffen, allemaal even fotogeniek! Wij vonden Cala Goritzé het mooiste strandje.

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor combinatiereizen Corsica.

Eilandhoppen Corsica

Eilandhoppen naar Frankrijk en Italië.

Vlieg in twee uur naar Sardinië en ga al eilandhoppend van het noorden van Sardinië naar het zuiden van Corsica. Ga je liever met de eigen auto? Dat kan ook, we regelen graag de bootovertocht vanuit Genua voor je zodat je comfortabel met eigen auto beide eilanden kunt gaan ontdekken. Eilandhoppen op Corsica en Sardinië; geweldig!

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall