Go to content

Fly drives Balearen

Een echte belevenis, dat zijn onze fly drives naar Mallorca, Menorca en Ibiza. Anders dan de gemiddelde reiziger die net als u in een paar uurtjes naar de Balearen vliegt, blijft u niet hangen op het dichtstbijzijnde strandje. Met behulp van onze tips gaat u op zoek naar de mooiste hoogtepunten en onontdekte plekjes op dit pareltje in de Middellandse Zee.

Zien & Doen

Dit is er allemaal te beleven op een rondreis.

Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de highlights die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

Cabrera Nationaal Park
Op 18 kilometer van Mallorca’s kust ligt de Cabrera archipel. Dit nationale park bestaat uit 19 onbewoonde eilandjes. Kliffen, baaien, landtongen, zandstranden en een kustlijn met prachtige grotten.
Cala d’Hort Nationaal Park
Nationaal Park Cala d’Hort is een beschermd natuurreservaat in het zuidwesten van Ibiza en bestaat uit de kuststrook bij Cala d'Hort en de mythische eilandjes Es Vedra en Es Vedranell.
Formentera
Dit gemoedelijke buureiland van Ibiza is grotendeels ongerept en staat bekend om haar lange witte zandstranden en kristalheldere water. Het eiland is vanaf Ibiza per boot te bezoeken.

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Top 5

Favoriete accommodaties voor fly drives Balearen.

Vliegreis Balearen

Eilandhoppen in de Middellandse Zee

De Balearen hebben de afgelopen jaren echt ons hart gestolen: tijdens een vliegreis naar Mallorca, Menorca en Ibiza ontdek je de heerlijke combinatie van het Mediterrane zon-zee-strand-gevoel en de ruige ongeschonden schoonheid van het eiland. Wij helpen je graag bij het samenstellen van de voor u perfecte vliegreis naar de Balearen!

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m zaterdag en op dinsdag-/donderdagavond.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall