Go to content
Rondreizen Andalusië
Vivencia Traveller Andalusië
22 dagen
Fly & drives
Malaga airport > Axarquía > Sierra Nevada > Baeza > Córdoba > Ronda > Tarifa > Jerez de la Frontera > Sevilla > Sevilla airport
Cultuur
Natuur
Strand
Vanaf € 2.625,-
Prijsindicatie p.p. o.b.v. middenseizoen

Neem deze voorbeeldrondreis als basis en pas aan naar wens.

1
Laat je inspireren door onze voorbeeldreizen.
2
Vul een voorbeeldreis aan met jouw wensen.
3
Vraag jouw persoonlijke reisvoorstel aan.
Overzicht

Spanjes reis der reizen.

Een reis zoals een reis hoort te zijn, dat is onze Vivencia ontdekkingstocht door Andalusië. Van Oost naar West reizen jullie door indrukwekkende landschappen en langs fascinerende steden. Reis buiten de gebaande paden en verwonder je over de lieflijkheid van Andalusië. Laat je meevoeren in het onstuimige ritme van de vurigste flamenco en feest mee met de locals. Geniet van tongstrelende tapas, proef goudkleurige sherry en bewonder de dansende paarden van de Koninklijke Paardrijschool in Jerez. Jullie verblijven in kleinschalige, authentieke hotels op bijzondere plekjes. Vivencia Traveller: onze reis der reizen.

Gabriëlle Harleman
Deze rondreis is getest door Vivencia reisexpert
Gabriëlle Harleman

Programma

Voorbeeldrondreis van dag tot dag

Dag 1 - 3
1 uur reistijd
Axarquía
3 overnachtingen in de regio Axarquía (omgeving Málaga)
Lees meer
Dag 4 - 6
1,5 uur reistijd
Sierra Nevada
3 overnachtingen in Sierra Nevada (omgeving Granada)
Lees meer
Dag 7 - 8
1,5 uur reistijd
Baeza
2 overnachtingen in Baeza
Lees meer
Dag 9 - 10
1,5 uur reistijd
Córdoba
2 overnachtingen in Córdoba
Lees meer
Dag 11 - 13
2,5 uur reistijd
Ronda
3 overnachtingen in Sierra de Grazalema (omgeving Ronda)
Lees meer
Dag 14 - 16
2 uur reistijd
Tarifa
3 overnachtingen aan Costa de la Luz
Lees meer
Dag 17 - 18
1,5 uur reistijd
Jerez de la Frontera
2 overnachtingen in Jerez de la Frontera
Lees meer
Dag 19 - 21
1,5 uur reistijd
Sevilla
3 overnachtingen in Sevilla
Lees meer
Dag 22
30 minuten reistijd
Sevilla airport

Liever even direct je reiswensen bespreken met één van onze reisexperts?

Highlights

Dit is er allemaal te beleven op deze rondreis.

Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de highlights die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

Axarquía
Omgeven met witte bergdorpjes, opgesierd met kleurrijke subtropische gewassen als avocado's, mango's, papaja’s en gezegend met een heerlijk klimaat: de streek Axarquía ademt de ware essentie van Andalusië.
Alhambra in Granada
Granada dankt haar bekendheid vooral aan het wereldberoemde Alhambra en Generalife. Dit werelderfgoed vormt een uitzonderlijk voorbeeld van koninklijke Arabische residenties tijdens de middeleeuwse periode.
Baeza en Úbeda
De schitterende Renaissance ‘zusterstadjes’ Úbeda en Baeza behoren tot het Werelderfgoed van Unesco, wat voorkomt uit hun eeuwenoude cultuur met tal van indrukwekkende kerken en paleizen.
Accommodaties

Topaccommodaties die voelen als thuiskomen op je rondreis.

Reisinformatie

Handige prijsindicaties per reisperiode.

Vanaf
€ 2.405,-
Laagseizoen
November t/m februari
Vanaf
€ 2.625,-
Middenseizoen
Maart & oktober
Vanaf
€ 2.895,-
Midden- hoogseizoen
Juni t/m september
Vanaf
€ 3.195,-
Hoogseizoen
April & mei

Dit regelen we allemaal wel en niet voor jouw rondreis.

Geregeld!

Accommodatie
Je verblijft 21 nachten in 8 kleinschalige en karakteristieke accommodaties op bijzondere locaties. In alle accommodaties beschik je over een sfeervolle standaard kamer. Indien gewenst is een upgrade van de kamer mogelijk.
Verzorging
Ontbijt is altijd inbegrepen, mits beschikbaar in de accommodatie.
Vlucht
Inbegrepen is een non-stop heenvlucht naar Málaga en non-stop terugvlucht van Sevilla. Luchthavenbelastingen en -toeslagen zijn inclusief. Vertrek vanaf een Belgische of Duitse luchthaven is mogelijk, indien beschikbaar. Indien gewenst is een stoelreservering mogelijk.
Bagage
Bij je vlucht boeken wij altijd 20/23 kg ruimbagage per persoon voor je bij. Indien gewenst kan dit voor je worden aangepast. Bij alle vluchten kunt je 10/12 kg handbagage per persoon meenemen. De exacte gewichten zijn afhankelijk van de gekozen luchtvaartmaatschappij.
Auto
Je beschikt 18/19 dagen over een huurauto categorie small (Fiat 500 of soortgelijk) o.b.v. all-inclusive zonder eigen risico. Je autohuur verloopt via Sunny Cars, die staan voor zorgeloze autohuur. Daarom is de huurauto via Sunny Cars standaard optimaal verzekerd. Alles wat je nodig hebt, is vooraf geregeld en betaald. Je reserveert je huurauto dus voor een heldere all-inclusive prijs, zonder verborgen kosten. Meer informatie over autohuur, een optionele upgrade en optionele accessoires (bijv. een kinderzitje of een losse GPS) ontvang je in het reisvoorstel.
Reisbescheiden
Enkele weken voor vertrek ontvang je van ons je reisbescheiden. Deze bevat alles wat je nodig hebt tijdens je reis: vouchers & tickets, algemene reisinformatie, suggesties voor zelf te boeken excursies & activiteiten, handige apps voor onderweg en meer.
CO2-compensatie
Wij compenseren de CO₂-uitstoot van je reis via GreenSeat (Climate Neutral Group). Meer informatie hierover tref je aan in het reisvoorstel.
Garanties
Vivencia Travel is aangesloten bij SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en CFR (Stichting Calamiteitenfonds Reizen).
Service
Voor, tijdens en na de reis ben je verzekerd van onze persoonlijke en deskundige service. Je reis wordt afgestemd op je persoonlijke wensen en je beschikt over een vast aanspreekpunt.

Niet inbegrepen

Verzekeringen
Zowel een reisverzekering als een annuleringsverzekering worden aanbevolen. Beide verzekeringen zijn optioneel via ons bij te boeken.
Dossierkosten en bijdragen
De dossier-/boekingskosten bedragen €25,- per persoon met een maximum van €75,- per boeking. De SGR-bijdrage bedraagt €5,- per persoon per boeking en de bijdrage Calamiteitenfonds €2,50 per boeking.
Eten en drinken
Alle niet genoemde maaltijden en drankjes zijn voor eigen rekening.
Overige kosten auto
Houd er rekening mee dat je ter plaatse nog kosten zult maken voor brandstof, eventuele tolgelden en parkeren. Reken in Baeza en Córdoba op ca. €15-20,- parkeerkosten per dag. Indien gewenst kunnen wij een taxi transfer voor je boeken van de accommodatie in het centrum van Sevilla naar de luchthaven van Sevilla (kosten ca. €35-40,-).
Entreegelden en excursies
Optionele activiteiten en entreegelden zijn niet inbegrepen. Je ontvangt na boeking een selectie met suggesties voor zelf te boeken excursies en activiteiten.

Vragen? Of liever direct je reiswensen bespreken met onze reisexperts?

Reisvoorstel aanvragen

Neem deze reis als basis en vul aan met jouw wensen.

We nemen voor het uitbrengen van het reisvoorstel altijd even contact met je op om de rondreis door te nemen. Hier hoeft dus nog niet alles piekfijn vastgelegd te worden. We geven je graag advies over de invulling van jouw rondreis.

1
Kies deze reis als basis voorbeeldrondreis.
2
Vul aan met jouw gegevens en wensen.
3
Ontvang een op maat gemaakt reisvoorstel.
Jouw rondreis
Reisgezelschap

Gegevens voor reisvoorstel

Bel ons
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.30 uur.
Bel 0570 - 769 157
Mail ons
Wij streven ernaar om binnen één werkdag je mail te beantwoorden.
Mail reisvraag
Videocall
Even videobellen kan ook! Maak snel een afspraak en dan zien we je binnenkort.
Plan videocall