Rondreis idyllisch Ibiza deluxe
Altijd héél veel inclusief.
Altijd persoonlijk advies.
Altijd op maat.
Overzicht
Ibiza ontdekken in stijl

De oorzaak van de aantrekkingskracht van Ibiza is te vinden in het verleden. Vanwege haar sfeer en natuurschoon overspoelden in de jaren zestig de hippies en later vele kunstenaars en schrijvers het eiland en lieten hun sporen achter. Ook Arabieren die het eiland overheersten, hebben hun steentje bijgedragen om het ‘witte eiland’ te maken tot wat het nu is.

Ver weg van de veel te bekende nachtclubs ontdekt u Ibiza’s charme en logeert u in de allermooiste luxe boetiekhotels. Geniet onder de sterrenhemel van een zonsondergang in het zuidwesten, ontdek de glooiende heuvels en witte dorpjes in het noordoosten van het eiland en sluit uw reis af nabij de verborgen baaitjes van het ongerepte noordwesten.

Deze reis is vanwege haar exclusieve accommodaties de luxe variant van de Rondreis idyllisch Ibiza. Vanwege de ligging van de accommodaties is de route iets afwijkend.

Cultuur
Natuur
Strand
Reisduur:
12 dagen
Reistype:
rondreis (fly-drive)
Reissom:
€2.495-3.265,- p.p.
Waarom deze reis?
 • Route langs de mooiste dorpen en natuurgebieden van Ibiza
 • Verblijven in verschillende delen van het eiland
 • Beleef meer dan alleen het strand
 • Luxe accommodaties op bijzondere en authentieke locaties
 • Geniet van de allerbeste service tijdens uw verblijf!
  Hoogtepunten
 • Ibiza’s calas
 • Torre des Savinar & Atlantis
 • Hippie erfgoed

Advies op maat

Laat uw telefoonnummer achter en wij nemen vrijblijvend contact met u op

  Programma

  Dag 1 tot 4: (Amsterdam) - Eivissa - Sant Josep

  4 overnachtingen aan zuidwestkust
  U vliegt van Nederland naar Ibiza, waarna u uw huurauto ophaalt en doorreist naar het zuidwesten van het eiland. U verblijft de komende dagen op een adembenemend mooie locatie midden in de natuur, waarbij u wordt verwelkomd door heerlijk geurende dennenbossen en zicht op de Middellandse Zee.

  Vanuit dit gedeelte van Ibiza kunt u een bezoek brengen aan Eivissa, de hoofdstad van het eiland. De eeuwenoude wijk Dalt Villa, door UNESCO tot Werelderfgoed uitgeroepen, is een bezoek meer dan waard. Het ontoeristische zuiden biedt een prachtige natuur met de pittoreske kustlijn bij Porroig, idyllische baaitjes als Sa Caleta en het natuurreservaat Ses Salines. Een avontuur voor wandelaars is de route naar de moeilijk bereikbare Torre des Savinar, een eeuwenoude uitkijktoren die een magnifiek panoramisch uitzicht biedt over de Middellandse Zee, Formentera, het magische eiland Es Vedra en bij helder weer het Spaanse vasteland.

  Dag 5 tot 8: Sant Josep - Sant Joan

  4 overnachtingen in noordoosten

  U verlaat het zuiden van het eiland en rijdt naar het noordoosten, waar u te midden van mediterrane bossen, ronde heuvels en velden vol fruitbomen verblijft in een zorgvuldig gerestaureerd landhuis.

  Nergens meer dan in het noorden is het natuurlijke en ongeschonden Ibiza te vinden. Geniet van azuurblauwe zee, verborgen baaitjes met hier en daar een verlaten vissershut en een serene rust. Niet ver van de casa vindt u het pittoreske Sant Joan, een verzameling van huizen en kerken met dikke witgepleisterde muren, gekenmerkt door haar schone eenvoud. Helemaal in lijn met Ibiza’s traditionele architectuur en de ware essentie van het eiland. Niet voor niets wordt het dorp door locals “het centrum van het echte Ibiza” genoemd. Wat verder oostwaarts vindt u Sant Carles, bekend vanwege de hippie markt Las Dalias, één van de meest gezellige markten van het eiland. U vindt er kleding, sieraden, muziekinstrumenten, decoratieve materialen en velerlei antieke meubelen. Na wat onderhandelen tikten wij er een hip paar handgemaakte schoenen op de kop. Om alle indrukken te laten bezinken bestelt u in het nabijgelegen restaurant wat tapas en een mooi glas wijn.

  Op slechts een kwartier rijden vindt u Cala Xarraca, een prachtige baai met een klein zandstrand dat erg in trek is bij snorkelaars en fotografen. Een ‘herstellend’ modderbad mag natuurlijk niet ontbreken. Andere mooie baaien zijn die van s’Illot en Benirras.

  Dag 9 tot 11: Sant Joan - Santa Agnés de Corona

  3 overnachtingen in noordwesten

  Na uw verblijf in het noordoosten rijdt u naar het noordwesten. Uw slaapplaats voor de laatste dagen is een schilderachtig toevluchtsoord in de vruchtbare Corona vallei, een vriendelijk landschap van glooiende heuvels en amandelbomen.

  Het noordwesten, het meest geïsoleerde deel van Ibiza, wordt gekenmerkt door maagdelijk witte dorpjes als het vlakbij gelegen Santa Agnes, talloze boomgaarden en verlaten stranden en baaien die soms alleen maar via de zee te bereiken zijn.

  Elke stad en dorp op het eiland heeft zijn eigen patroonheilige. De geboortedag van deze patroonheiligen wordt feestelijk gevierd met een festival van muziek en traditionele volksdansen. Heeft u het geluk tijdens de festiviteiten op het eiland te zijn, dan mag u dit beslist niet missen.

  Dag 12: Santa Agnés de Corona - Eivissa - (Amsterdam)

  Het einde van uw rondreis en stijlvolle kennismaking met het echte Ibiza. Voor uw terugvlucht naar Nederland reist u terug naar het vliegveld van Eivissa, waar u tevens uw huurauto weer inlevert.
  Hoogtepunten

  Reizen met Vivencia Travel betekent ontdekken en beleven. Opgaan in de natuur, kennismaken met lokale gebruiken en afwijken van de gebaande paden. Juist de combinatie van de hoogtepunten die in elke reisgids te vinden zijn en de minder ontdekte plekjes maken de reis tot een unieke belevenis.

  Ibiza’s calas
  Dat Ibiza een echt strandparadijs is, blijkt wel uit het feit dat het eiland meer dan 50 stranden en baaien heeft. In het ruige noorden van Ibiza ligt het kleine strandje Port de ses Caletes. Minder geschikt om te zwemmen, geen faciliteiten, maar ook geen toeristen! In dit smalle baaitje, met natuurlijke keien en vissershutjes heeft u Ibiza even helemaal voor uzelf. Ook in het noorden ligt Cala Xuclar. Dit rustige witte zandstrand omgeven door groene heuvels en een rotsachtige kust biedt u de perfecte mogelijkheid voor een relaxt dagje aan zee. Als u van snorkelen houdt, moet u zeker eens een bezoek brengen aan een strand omgeven door rotsen, met kalm en helder water: het ongerepte en onbedorven Cala Mastella in het oosten. Eén van de mooiste stranden van Ibiza is Sol d´en Serra: een fotogeniek kiezelstrand met een blauwe zee en hoge kliffen.
  Torre des Savinar & Atlantis
  In het zuidwesten van Ibiza ligt een prachtig stukje natuur waar u zelf op ontdekkingstocht kunt gaan. Een steile maar prachtige wandelroute naar Torre des Savinar (ook wel Torre d´en Pirata genoemd) en Atlantis worden beloond met magnifieke panoramische vergezichten. Al jaren wordt de unieke schoonheid van deze plekken in stand gehouden doordat gebaande wegen en routebeschrijvingen simpelweg niet bestaan. Na een steile klim bereikt u de toren, waar u onder andere uitzicht heeft op zee en Es Vedra. Een bezoek aan het nog moeilijker bereikbare 200 meter lager gelegen Atlantis mag de avonturier niet missen. Dit is een meer dan 1000 jaar geleden gecreëerd landschap, toen stenen werden gedolven voor de muren van Dalt Vila. Gedurende de daaropvolgende eeuwen hebben andere steen- en beeldhouwers hun handtekening aan de rest van het landschap gegeven.
  Hippie erfgoed
  In de jaren ’60 van de vorige eeuw waren het de hippies die zorgden voor een tegencultuur voor de eeuwenoude beschavingen die Ibiza had gekend. De meeste hippies hebben het eiland nooit meer verlaten en hebben zich in het noorden van het eiland gevestigd. Later volgden vele kunstenaars en schrijvers de hippies en ook zij lieten hun sporen achter. Ook de Arabieren die het eiland overheersten, hebben hun steentje bijgedragen om het ‘witte eiland’ te maken tot wat het nu is. In San Carles vindt u de hippie markt Las Dalias, één van de meest gezellige markten van het eiland. U vindt er kleding, sieraden, muziekinstrumenten, decoratieve materialen en velerlei antieke meubelen. Om alle indrukken te laten bezinken bestelt u in het nabijgelegen restaurant wat tapas en een mooi glas wijn.
  Witte dorpjes
  Ibiza herbergt tal van pittoreske dorpjes die gekenmerkt worden door witgepleisterde huisjes, levendige straatjes en schattige marktstalletjes. De mooiste dorpjes liggen in het noorden van het eiland. Sant Carles de Peralta (San Carlos) is er hier één van. Het dorpje is al meer dan 2500 jaar oud en wordt gekenmerkt door de traditionele Ibizaanse bouwstijl. In het centrum staat op het plein een wit kerkje uit de 18e eeuw met in de tuin een waterput en wat overblijfselen van een olijfmolen uit de tijd van de Romeinen. Een ander charmant en rustig dorpje is Santa Agnes de Corona. Het dorpje staat vooral bekend om haar vele amandelbomen. Maak een heerlijke wandeling door dit authentieke dorpje en ontspan terwijl u de witte huisjes, de kerk uit 1812 en de vele velden vol amandel-, sinaasappel- en citroenbomen bewondert.
  Cala d’Hort Nationaal Park
  Nationaal Park Cala d’Hort is een beschermd natuurreservaat in het zuidwesten van Ibiza dat bestaat uit de kuststrook bij Cala d'Hort en de mythische eilandjes Es Vedra, Es Vedranell en nog enkele andere minuscule eilandjes. De eilanden zijn de thuisbasis van enkele beschermde vogel- en schildpaddensoorten. Vanaf het strand van Cala d’Hort kunt u een boot huren, om de eilanden varen en genieten van een schitterende zonsondergang. Binnen de grenzen van het park ligt ook de heuvel Sa Talaia, met 487 meter het hoogste punt van het eiland. Voor een magnifiek panoramisch uitzicht over de Middellandse Zee, de kust en de eilandjes gaat u te voet naar de eeuwenoude uitkijktoren Torre des Savinar.
  Ses Salines Nationaal Park
  Dit natuurpark bestrijkt het zuiden van Ibiza, het noorden van Formentera en tussenliggende eilandjes als Espalmador en s’Espardell. Enerzijds kent het gebied weelderige vegetatie en lange zandstranden, anderzijds is Ses Salines rijk aan zoutpannen en moerassen, die vogels als flamingo's, ooievaars en reigers aantrekken. Het is ook het leefgebied van zeldzame vogels als slechtvalken en adelaars. De stranden van natuurreservaat Ses Salines zijn open en uitgestrekt en worden omgeven door duinen en pijnboom- en dennenbossen. Dankzij het heldere, schone water is er een weelderige onderwaterwereld, wat duiken of snorkelen erg aantrekkelijk maakt. Een van de belangrijkste redenen voor het heldere water is de aanwezigheid van Posidonia oceanica, een zeeplant die transparante wateren bevordert, erosie voorkomt en als habitat dient voor de fauna van de oceaan.
  Dalt Vila
  Gelegen op een kleine heuvel dichtbij zee ligt de historische wijk Dalt Vila. Deze “Hoge Stad” vormt met haar steile en slingerende straatjes vol witte huisjes de oude kern van Eivissa, de hoofdstad van Ibiza. Al vanaf de haven heeft u zicht op de 16e-eeuwse stadsmuren die de oude dorpskern indertijd moesten beschermen tegen de piraten. De muren hebben de tand des tijds goed doorstaan en in 1999 werd Dalt Villa dan ook opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Op een strategisch punt ligt de Catedral Santa María de la Nieves. Dit wordt direct duidelijk wanneer u het Plaça de la Catedral bereikt. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over de haven en over de zee richting Formentera. Met haar sobere witgebleekte uiterlijk is de kathedraal ’s avonds, wanneer zij verlicht is, op haar mooist.
  Ibizaanse volksdans
  Eén van de meest typische en authentieke tradities van Ibiza is de traditionele volksdans Baile Payés (Ball Payès). Deze folkloristische dans hoort nog steeds bij de Ibizaanse cultuur. Het gaat gepaard met veel uiterlijk vertoon en de kleurrijke klederdracht, spectaculaire sieraden en muziekinstrumenten zijn dan ook een onmisbaar onderdeel van de dans. Hoewel de oorsprong van de dans niet bekend is, weten we wel dat de dans vaak samenviel met belangrijke maatschappelijke gebeurtenissen. In de dans nodigt de man met een klap van de castagnetten de vrouw uit om te dansen, een soort van subtiele flirt. De stappen zijn vooraf niet bepaald, dus elke grote sprong en gooi van de benen is geboren uit impuls. De dans beleeft u mee op het kerkplein van San Miguel of in het Sant Pere bastion van Dalt Villa (Eivissa).
  Formentera
  Dit gemoedelijke buureiland van Ibiza is grotendeels ongerept en staat bekend om haar lange witte zandstranden en kristalheldere water. Het eiland is vanaf Ibiza per boot te bezoeken (30 minuten varen). Vanwege de korte afstanden is het eiland het beste per fiets of scooter te verkennen. Neem een halve dag de tijd om van oost naar west te toeren. Bij de Far de Cap de Barbaria waant u zich aan het einde van de wereld: een uitgestrekt en ongebleekt maanlandschap met hier en daar wat wilde rozemarijn en tijm, liggend op wel 100 meter hoge kliffen, vormt het perfecte decor voor de stralend witte vuurtoren. Door het ongerepte binnenland gaat de route omhoog de heuvel La Mola op, vanaf waar u bij de Far de la Mola een fenomenaal uitzicht hebt over Formentera en de zee. Aan het einde van de dag vind u ontspanning op één van Formentera’s meest idyllische stranden: Playa de Ses Illetes.
  Accommodaties

  Met zekerheid kunnen we zeggen dat al onze accommodaties er niet alleen heel mooi uitzien, maar ook heel fijn voelen. We hebben ze namelijk allemaal zelf bezocht! Onze accommodaties zijn altijd kleinschalig en authentiek. Ze liggen op de beste locaties en de eigenaar heeft alle tijd voor een persoonlijk woordje.

  De in deze maatwerkreis opgenomen accommodaties zijn slechts een voorbeeld. Wij gaan graag aan de slag met uw persoonlijke wensen en creëren zo een droomreis die helemaal bij u past!

  Hotel Village
  Ibiza zuidwest

  Te midden van heerlijk geurende dennenbossen aan de Middellandse Zee ligt het exclusieve Hotel Village Ibiza. Als we het over het ‘ware Ibiza’ hebben, dan zit u hier in het hart daarvan. Een ongerepte kustlijn, adembenemend weids uitzicht op zee en een ontspannen stijlvolle sfeer. lees meer
  • Midden in natuur
  • Zwembad
  • Uitzicht op zee
  • Restaurant
  • Exclusief
  • Wifi
  Can Planells
  Ibiza noord

  Te midden van prachtige landschappen met boomgaarden en beboste heuvels staat het kleine en rustieke landhotel Can Planells. Deze voormalige boerderij in het onaangetaste noorden van Ibiza biedt een huiselijke, rustige sfeer. Ervaar het ‘andere’ Ibiza, op nog geen 30 minuten rijden van het hectische Eivissa. lees meer
  • Midden in natuur
  • Tuin
  • Vlakbij strand
  • Zwembad
  • Exclusief
  • Wifi
  Es Cucons
  Ibiza noordwest

  In het meest geïsoleerde deel van Ibiza ligt het schilderachtige toevluchtsoord Es Cucons. Een adembenemende oase in een superromantische setting. Wonderlijke schoonheid in een ambiance van rust en levensgeluk. Es Cucons is onze favoriet! lees meer
  • Midden in natuur
  • Zwembad
  • Vlakbij strand
  • Restaurant
  • Superluxe
  • Wifi
  Inbegrepen
  Inbegrepen
  Accommodatie

  U verblijft 11 nachten in 3 kleinschalige en karakteristieke accommodaties op bijzondere locaties. In alle accommodaties beschikt u over een luxe kamer (veelal met balkon of terras). Indien gewenst is een (verdere) upgrade van de kamer mogelijk.

  Verzorging

  In alle accommodaties is ontbijt inbegrepen.

  Vlucht

  Inbegrepen is een non-stop retourvlucht Amsterdam - Ibiza. Luchthavenbelastingen en -toeslagen zijn inclusief. Mogelijkheden voor vertrek vanaf een andere luchthaven treft u aan in het reisvoorstel. Indien gewenst is een stoelreservering mogelijk.

  Bagage

  Bij uw vlucht boeken wij altijd 20/23 kg ruimbagage per persoon voor u bij. Indien gewenst kan dit voor u worden aangepast. Bij alle vluchten kunt u 10/12 kg handbagage per persoon meenemen. De exacte gewichten zijn afhankelijk van de gekozen luchtvaartmaatschappij.

  Auto

  U beschikt de volledige reis over een huurauto categorie small (Fiat 500 of soortgelijk) o.b.v. all-inclusive zonder eigen risico. Uw autohuur verloopt via Sunny Cars, die staan voor zorgeloze autohuur. Daarom is de huurauto via Sunny Cars standaard optimaal verzekerd. Alles wat u nodig hebt, is vooraf geregeld en betaald. U reserveert uw huurauto dus voor een heldere all-inclusive prijs, zonder verborgen kosten. Meer informatie over autohuur, een optionele upgrade en optionele accessoires (bijv. een kinderzitje of een losse GPS) ontvangt u in het reisvoorstel.

  Reisbescheiden

  Enkele weken voor vertrek ontvangt u van ons een uitgebreid reispakket. Deze bevat alles wat u nodig hebt tijdens uw reis: vouchers en tickets, algemene reisinformatie en routebeschrijvingen. Om van uw reis een echte belevenis te maken, ontvangt u daarnaast inspirerende brochures/gidsjes, een reistipboekje en suggesties voor zelf te boeken excursies en activiteiten.

  CO₂-compensatie

  Wij compenseren de CO₂-uitstoot van uw reis via GreenSeat (Climate Neutral Group). Meer informatie hierover treft u aan in het reisvoorstel.

  Garanties

  Vivencia Travel is aangesloten bij SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en CFR (Stichting Calamiteitenfonds Reizen).

  Service

  Voor, tijdens en na de reis bent u verzekerd van onze persoonlijke en deskundige service. Uw reis wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en u beschikt over een vast aanspreekpunt. U profiteert nu van onze Corona ontzorg service: gratis annuleren & geen aanbetaling.

  Niet inbegrepen
  Verzekeringen

  Zowel een reisverzekering als een annuleringsverzekering worden aanbevolen. Beide verzekeringen zijn optioneel via ons bij te boeken.

  Dossierkosten en bijdragen

  De dossier-/boekingskosten bedragen €25,- per persoon met een maximum van €75,- per boeking. De SGR-bijdrage bedraagt €5,- per persoon per boeking en de bijdrage Calamiteitenfonds €2,50 per boeking.

  Eten & drinken

  Alle niet genoemde maaltijden en drankjes zijn voor eigen rekening.

  Overige kosten auto

  Houdt u er rekening mee dat u ter plaatse nog kosten zult maken voor brandstof.

  Entreegelden

  Optionele activiteiten en entreegelden zijn niet inbegrepen.

  Toeristenbelasting

  Ca. €2-3,- per persoon per nacht voor personen vanaf 16 jaar, ter plaatse te voldoen.

  Reis aanvragen
  Reis aanvragen
  Met onderstaand formulier vraagt u vrijblijvend een voorstel aan voor een reis op maat voor de reis: Rondreis idyllisch Ibiza deluxe.
  Het voorstel zal worden opgesteld op basis van uw voorkeuren en eventuele aanvullende wensen. Na uw aanvraag nemen wij binnen enkele werkdagen contact met u op.
  Uw gegevens

   Aanhef *Dhr.Mevr.
   Volledige naam *
   E-mailadres *
   Woonplaats *
   Volwassenen
   Kinderentot 12 jaar
   Wanneer kunnen wij het beste contact met u opnemen?
   Telefoonnummer *
   Dag
   Tijdstip
   Beschrijf uw wensen zo gedetailleerd mogelijk. Denk hierbij aan de reisperiode en specifieke wensen voor de route.
   Uw wensen


   Ervaringen

   Word net als wij enthousiast van de mooiste reiservaringen en vind inspiratie in de verhalen van reizigers die u voorgingen. In de loop der tijd zijn sommige routes gewijzigd waardoor de beschreven ervaringen kunnen afwijken van het huidige reisprogramma.

   Prachtige kamers met schitterend uitzicht

   We hebben enorm genoten van ons 15 daags verblijf op Ibiza !!! De wensen die wij hadden voorgedragen m.b.t. de drie locaties zijn allemaal uitgekomen. Bij alle drie de locaties hadden we prachtige kamers met een schitterend uitzicht. Ook de huur van de auto ( Nissan Qashqai) bij de firma AVIS  was allemaal perfect geregeld. Nogmaals bedankt voor al je inspanningen die je voor ons hebt gedaan want het was echt een TOP vakantie! Marcel en Tanja Luiten   lees meer

   FAQ
   • Is een reis op maat mogelijk?
    Jazeker en dat kost u niets extra’s! Al onze reizen worden aangepast aan uw persoonlijke wensen, maar ook een volledig voor u op maat gemaakte reis is mogelijk. U kunt uw wensen kenbaar maken via het aanvraagformulier of door telefonisch contact met ons op te nemen.
   • Hoe gaan de vluchten?
    Alle reizen zijn gebaseerd op vertrek vanaf Amsterdam, maar ook vertrek vanaf bijvoorbeeld Eindhoven, Rotterdam of Düsseldorf is mogelijk. De luchtvaartmaatschappij en vliegtijden zijn afhankelijk van uw bestemming en wensen. U kunt uw wensen bij uw reisaanvraag kenbaar maken. Wij houden hier dan zoveel mogelijk rekening mee en bieden u een overzicht van de passende vluchtmogelijkheden.
   • Is deze reis geschikt voor kinderen?
    In principe zijn alle reizen geschikt om met kinderen te maken. Soms kan het nodig zijn een aanpassing in de reis te maken. Uiteraard adviseren wij u hierin. Reizen met kinderen in Spanje betekent veel aanspraak hebben, want zonder twijfel kunnen we zeggen dat Spanjaarden dol zijn op kinderen. In ons aanbod vindt u veel kindvriendelijke accommodaties met zwembad. Daarnaast is er in elke regio genoeg te beleven voor kinderen. Van fijne zandstranden en gave bootovertochten tot avontuurlijke excursies als bergbeklimmen en een bezoek aan de Spaanse paardrijschool. De mogelijkheden en kosten voor het meereizen van kinderen zijn afhankelijk van de leeftijd van de kinderen. Een babybedje bijplaatsen is vrijwel altijd mogelijk, al dan niet tegen een kleine vergoeding.
   • Heeft Vivencia Travel haar accommodaties zelf bezocht?
    Ja, elke accommodatie is door ons bezocht. Hierdoor weten wij als geen ander welke accommodatie het beste bij uw wensen past. Alleen accommodaties die aan onze strenge eisen voldoen, zijn door ons geselecteerd. Ze zijn kleinschalig, authentiek, bijzonder gelegen en bieden een persoonlijke benadering.
   • Wat is de werkwijze van Vivencia Travel?
    Persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk. Bij uw aanvraag horen we graag wat uw wensen zijn. Dit kan telefonisch, per e-mail of door gebruik te maken van het aanvraagformulier. Vervolgens ontvangt u naar aanleiding van uw aanvraag van ons een reisvoorstel. Dit voorstel kan verder worden aangepast tot het volledig aansluit bij uw wensen. Hierna boeken wij de volledige reis voor u, zodat u tijdens de reis nergens meer naar om hoeft te kijken, want alles is geregeld.

   Andere Reizen op maat

   Rondreis Parels van Mallorca deluxe

   Tijdens deze rondreis reist u langs beschermde natuurgebieden, idyllische bergdorpjes en de mooiste stranden van Mallorca. Baleareneiland van zon, zee én van oneindige zandstranden, adembenemende uitzichten en een unieke flora en fauna. U verblijft in vier...

   Info & reis op maat
   Combinatiereis Mallorca, Ibiza & Formentera

   Tijdens deze reis combineert u het beste van de eilanden Mallorca, Ibiza en Formentera. Want wat is er leuker dan met de boot van eiland naar eiland te varen en zelf te ontdekken op welk eiland u zich het meeste thuis voelt?

   Uw reis begint op Mallor...

   Info & reis op maat
   Rondreis idyllisch Ibiza

   De oorzaak van de aantrekkingskracht van Ibiza is te vinden in het verleden. Vanwege haar sfeer en natuurschoon overspoelden in de jaren zestig de hippies en later vele kunstenaars en schrijvers het eiland en lieten hun sporen achter. Ook Arabieren die het ...

   Info & reis op maat

   Je gebruikt een verouderde browser. Hierdoor kunnen we de werking en veiligheid van de website niet garanderen. Bekijk hier de alternatieven.